MARIS GRANIET-WERKEN BVBA

Contactgegevens MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIS GRANIET-WERKEN BVBA

Regio (region): Putte, België

Adres (address): Klein Boom 13,2580, België

Telefoon (phone): 015 75 42 87; 015 75 42 88 015 75 42 87; 015 75 42 88

Fax (fax): 015 75 44 80 015 75 44 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIS GRANIET-WERKEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIS GRANIET-WERKEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIS GRANIET-WERKEN BVBA
Products information MARIS GRANIET-WERKEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02725677490
Ondernemingsnummer: 8759094238
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MARIS GRANIET-WERKEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIS GRANIET-WERKEN BVBA
(Get full report from official database of BE for MARIS GRANIET-WERKEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIS GRANIET-WERKEN BVBA
Addition kinds of activities for MARIS GRANIET-WERKEN BVBA

1429. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
507502. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies
614100. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
672600. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
832206. Algemene adviesdiensten | General counseling services
35310608. Entrenching machines | Entrenching machines
50859906. Inkt, printer | Ink, printer's
73520000. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental

Werken bij MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Laat een reactie achter voor MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. MARIS GRANIET-WERKEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Leave a respond for MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. MARIS GRANIET-WERKEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIS GRANIET-WERKEN BVBA op de google maps. Adres en contacten MARIS GRANIET-WERKEN BVBA
Location of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA on the google maps. Address and contacts of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIS GRANIET-WERKEN BVBA MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: Cum Laude Organisatiebureau | Vandezande Marc | Firma M. Velghe N.V. | Belgian Business Group | Boulangier Eric

Other related companies as MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: Cum Laude Organisatiebureau | Vandezande Marc | Firma M. Velghe N.V. | Belgian Business Group | Boulangier Eric

MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Putte, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02725677490. Het bedrijf MARIS GRANIET-WERKEN BVBA bevindt zich op het adres: Klein Boom 13,2580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MARIS GRANIET-WERKEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, openstaande posities, locatie van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is a company, that was registered 2003 in Putte region, Belgium. Full name of company is MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, company assigned to the tax number BE02725677490. The company MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is located at the address: Klein Boom 13,2580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MARIS GRANIET-WERKEN BVBA were not found.
The main activity of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is not available. You also can look at reviews of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, open positions, location of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, Putte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, Putte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, employees, financial statistics.