Du Jardin Natuursteen NV

Contactgegevens Du Jardin Natuursteen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Du Jardin Natuursteen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Du Jardin Natuursteen NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Ambachtenstraat 56,8870, België

Telefoon (phone): 051 31 53 73 051 31 53 73

Fax (fax): 051 31 52 10 051 31 52 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Du Jardin Natuursteen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Du Jardin Natuursteen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Du Jardin Natuursteen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Du Jardin Natuursteen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Du Jardin Natuursteen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Du Jardin Natuursteen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Du Jardin Natuursteen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Du Jardin Natuursteen NV
Products information Du Jardin Natuursteen NV

BTW identificatienummer (tax): BE06951293945
Ondernemingsnummer: 2632293701
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Du Jardin Natuursteen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Du Jardin Natuursteen NV
(Get full report from official database of BE for Du Jardin Natuursteen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Du Jardin Natuursteen NV
Addition kinds of activities for Du Jardin Natuursteen NV

382799. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
01799902. Bananenbos | Banana grove
28330204. Brucine en derivaten | Brucine and derivatives
33120304. Platen, staal | Slabs, steel
33399910. Magnesium raffinage (primaire) | Magnesium refining (primary)
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
80930102. Ontgiftingscentrum, polikliniek | Detoxification center, outpatient
80939903. Rehabilitatiecentrum, poliklinische behandeling | Rehabilitation center, outpatient treatment

Werken bij Du Jardin Natuursteen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Du Jardin Natuursteen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Du Jardin Natuursteen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Du Jardin Natuursteen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • keukenmedewerker studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Graag een studentenjob in de keuken? Je staat in voor de koude keuken. Dagen en uren bespreekbaar.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

Zoek naar antwoorden van Du Jardin Natuursteen NV in sociale netwerken
Look for responds of Du Jardin Natuursteen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Du Jardin Natuursteen NV. Laat een reactie achter voor Du Jardin Natuursteen NV. Du Jardin Natuursteen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Du Jardin Natuursteen NV. Leave a respond for Du Jardin Natuursteen NV. Du Jardin Natuursteen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Du Jardin Natuursteen NV op de google maps. Adres en contacten Du Jardin Natuursteen NV
Location of Du Jardin Natuursteen NV on the google maps. Address and contacts of Du Jardin Natuursteen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Du Jardin Natuursteen NV Du Jardin Natuursteen NV: GARAGE REGNIERS NV | Ceraction ASBL | CENTRE SPORTIF DE PERWEZ | Westburo NV | De Muyt Benedikt

Other related companies as Du Jardin Natuursteen NV: GARAGE REGNIERS NV | Ceraction ASBL | CENTRE SPORTIF DE PERWEZ | Westburo NV | De Muyt Benedikt

Du Jardin Natuursteen NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Du Jardin Natuursteen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06951293945. Het bedrijf Du Jardin Natuursteen NV bevindt zich op het adres: Ambachtenstraat 56,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Du Jardin Natuursteen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Du Jardin Natuursteen NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Du Jardin Natuursteen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Du Jardin Natuursteen NV, openstaande posities, locatie van Du Jardin Natuursteen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Du Jardin Natuursteen NV is a company, that was registered 1986 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Du Jardin Natuursteen NV, company assigned to the tax number BE06951293945. The company Du Jardin Natuursteen NV is located at the address: Ambachtenstraat 56,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Du Jardin Natuursteen NV were not found.
The main activity of Du Jardin Natuursteen NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Du Jardin Natuursteen NV is not available. You also can look at reviews of Du Jardin Natuursteen NV, open positions, location of Du Jardin Natuursteen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Du Jardin Natuursteen NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Du Jardin Natuursteen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Du Jardin Natuursteen NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Du Jardin Natuursteen NV, employees, financial statistics.