VAN OOST PUBLICITY

Contactgegevens VAN OOST PUBLICITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN OOST PUBLICITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN OOST PUBLICITY

Regio (region): Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 1123,9051, België

Telefoon (phone): 09 220 76 67 09 220 76 67

Fax (fax): 09 221 67 85 09 221 67 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN OOST PUBLICITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN OOST PUBLICITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN OOST PUBLICITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN OOST PUBLICITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN OOST PUBLICITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN OOST PUBLICITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN OOST PUBLICITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN OOST PUBLICITY
Products information VAN OOST PUBLICITY

BTW identificatienummer (tax): BE02907501220
Ondernemingsnummer: 3638916015
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VAN OOST PUBLICITY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN OOST PUBLICITY
(Get full report from official database of BE for VAN OOST PUBLICITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN OOST PUBLICITY
Addition kinds of activities for VAN OOST PUBLICITY

4619. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
171102. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
353204. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
355500. Printing machines | Printing trades machinery
22530401. Jurken, handbrei | Dresses, hand knit
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
37130201. Ziekenhuislichamen | Ambulance bodies
57350202. CD's | Compact discs

Werken bij VAN OOST PUBLICITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN OOST PUBLICITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN OOST PUBLICITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN OOST PUBLICITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van VAN OOST PUBLICITY in sociale netwerken
Look for responds of VAN OOST PUBLICITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN OOST PUBLICITY. Laat een reactie achter voor VAN OOST PUBLICITY. VAN OOST PUBLICITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN OOST PUBLICITY. Leave a respond for VAN OOST PUBLICITY. VAN OOST PUBLICITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN OOST PUBLICITY op de google maps. Adres en contacten VAN OOST PUBLICITY
Location of VAN OOST PUBLICITY on the google maps. Address and contacts of VAN OOST PUBLICITY

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN OOST PUBLICITY VAN OOST PUBLICITY: Declerck BVBA | V.D. Cars BVBA | XEROX-ART'ICLES | Lambrecht Motorhomes NV | Noël R + F SPRL

Other related companies as VAN OOST PUBLICITY: Declerck BVBA | V.D. Cars BVBA | XEROX-ART'ICLES | Lambrecht Motorhomes NV | Noël R + F SPRL

VAN OOST PUBLICITY is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België. De volledige naam van het bedrijf is VAN OOST PUBLICITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02907501220. Het bedrijf VAN OOST PUBLICITY bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 1123,9051. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAN OOST PUBLICITY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN OOST PUBLICITY is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN OOST PUBLICITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN OOST PUBLICITY, openstaande posities, locatie van VAN OOST PUBLICITY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN OOST PUBLICITY is a company, that was registered 2015 in Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee) region, Belgium. Full name of company is VAN OOST PUBLICITY, company assigned to the tax number BE02907501220. The company VAN OOST PUBLICITY is located at the address: Kortrijksesteenweg 1123,9051. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAN OOST PUBLICITY were not found.
The main activity of VAN OOST PUBLICITY is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN OOST PUBLICITY is not available. You also can look at reviews of VAN OOST PUBLICITY, open positions, location of VAN OOST PUBLICITY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN OOST PUBLICITY, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN OOST PUBLICITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN OOST PUBLICITY, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN OOST PUBLICITY, employees, financial statistics.