Struyf Luc BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Struyf Luc BVBA
Private companiesLegal Services • Struyf Luc BVBA

Contactgegevens Struyf Luc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Struyf Luc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Struyf Luc BVBA

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Vijverstraat 1,1930, België

Telefoon (phone): 02 720 62 96 02 720 62 96

Fax (fax): 02 712 67 90 02 712 67 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Struyf Luc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Struyf Luc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Struyf Luc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Struyf Luc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Struyf Luc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Struyf Luc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Struyf Luc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Struyf Luc BVBA
Products information Struyf Luc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04525512695
Ondernemingsnummer: 9628387451
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Struyf Luc BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Struyf Luc BVBA
(Get full report from official database of BE for Struyf Luc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Struyf Luc BVBA
Addition kinds of activities for Struyf Luc BVBA

263102. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
32950102. Feldspar, gemalen of anderszins behandeld | Feldspar, ground or otherwise treated
36610105. modems | Modems
72310102. Elektrolyse en epilatorische diensten | Electrolysis and epilatory services
79920000. Openbare golfbanen | Public golf courses

Werken bij Struyf Luc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Struyf Luc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Struyf Luc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Struyf Luc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Struyf Luc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Struyf Luc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Struyf Luc BVBA. Laat een reactie achter voor Struyf Luc BVBA. Struyf Luc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Struyf Luc BVBA. Leave a respond for Struyf Luc BVBA. Struyf Luc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Struyf Luc BVBA op de google maps. Adres en contacten Struyf Luc BVBA
Location of Struyf Luc BVBA on the google maps. Address and contacts of Struyf Luc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Struyf Luc BVBA Struyf Luc BVBA: DOUGLAS DETECTIVE | HANDLEY SPRL | BALLONS LIBERT-LIBERT'S BALLOON TEAM | BUYSSE SIERSCHOUWEN | Van Hecke Tabak BVBA

Other related companies as Struyf Luc BVBA: DOUGLAS DETECTIVE | HANDLEY SPRL | BALLONS LIBERT-LIBERT'S BALLOON TEAM | BUYSSE SIERSCHOUWEN | Van Hecke Tabak BVBA

Struyf Luc BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is Struyf Luc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04525512695. Het bedrijf Struyf Luc BVBA bevindt zich op het adres: Vijverstraat 1,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Struyf Luc BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Struyf Luc BVBA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Struyf Luc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Struyf Luc BVBA, openstaande posities, locatie van Struyf Luc BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Struyf Luc BVBA is a company, that was registered 1989 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is Struyf Luc BVBA, company assigned to the tax number BE04525512695. The company Struyf Luc BVBA is located at the address: Vijverstraat 1,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Struyf Luc BVBA were not found.
The main activity of Struyf Luc BVBA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Struyf Luc BVBA is not available. You also can look at reviews of Struyf Luc BVBA, open positions, location of Struyf Luc BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Struyf Luc BVBA, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Struyf Luc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Struyf Luc BVBA, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Struyf Luc BVBA, employees, financial statistics.