Marbehant L

Contactgegevens Marbehant L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marbehant L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marbehant L

Regio (region): Liège 1 (Bressoux), België

Adres (address): Avenue Joseph Merlot 94,4020, België

Telefoon (phone): 04 222 18 44 04 222 18 44

Fax (fax): 04 222 18 44 04 222 18 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marbehant L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marbehant L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marbehant L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marbehant L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marbehant L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marbehant L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marbehant L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marbehant L
Products information Marbehant L

BTW identificatienummer (tax): BE05184692382
Ondernemingsnummer: 6455535888
Hoofdstad (capital): 813,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Marbehant L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marbehant L
(Get full report from official database of BE for Marbehant L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marbehant L
Addition kinds of activities for Marbehant L

349904. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
14590106. Plastic vuurklei mijnbouw | Plastic fire clay mining
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
27310100. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
34440100. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
35799913. Stemmachines | Voting machines
91110204. Burgemeesters kantoor | Mayors' office
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly

Werken bij Marbehant L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marbehant L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marbehant L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marbehant L. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Chapediender (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Persoperator (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor een kantoor in regio Dijleland (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied. Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na. Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen. Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Marbehant L in sociale netwerken
Look for responds of Marbehant L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marbehant L. Laat een reactie achter voor Marbehant L. Marbehant L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marbehant L. Leave a respond for Marbehant L. Marbehant L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marbehant L op de google maps. Adres en contacten Marbehant L
Location of Marbehant L on the google maps. Address and contacts of Marbehant L

Andere gerelateerde bedrijven als come Marbehant L Marbehant L: Hardy-Bouw NV | Banque de La Poste | A S M | BIV SA | SMETS, WILLY

Other related companies as Marbehant L: Hardy-Bouw NV | Banque de La Poste | A S M | BIV SA | SMETS, WILLY

Marbehant L is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Bressoux), België. De volledige naam van het bedrijf is Marbehant L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05184692382. Het bedrijf Marbehant L bevindt zich op het adres: Avenue Joseph Merlot 94,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 813,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 174,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Marbehant L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marbehant L is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marbehant L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marbehant L, openstaande posities, locatie van Marbehant L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marbehant L is a company, that was registered 2014 in Liège 1 (Bressoux) region, Belgium. Full name of company is Marbehant L, company assigned to the tax number BE05184692382. The company Marbehant L is located at the address: Avenue Joseph Merlot 94,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 813,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 174,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Marbehant L were not found.
The main activity of Marbehant L is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Marbehant L is not available. You also can look at reviews of Marbehant L, open positions, location of Marbehant L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marbehant L, Liège 1 (Bressoux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marbehant L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marbehant L, Liège 1 (Bressoux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marbehant L, employees, financial statistics.