Antwerp Administration Center BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Antwerp Administration Center BVBA
Private companiesForestry • Antwerp Administration Center BVBA

Contactgegevens Antwerp Administration Center BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerp Administration Center BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerp Administration Center BVBA

Regio (region): Zwijndrecht, België

Adres (address): Molenstraat 37A,2070, België

Telefoon (phone): 03 253 19 81 03 253 19 81

Fax (fax): 03 253 19 81 03 253 19 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerp Administration Center BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerp Administration Center BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerp Administration Center BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerp Administration Center BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerp Administration Center BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerp Administration Center BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerp Administration Center BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerp Administration Center BVBA
Products information Antwerp Administration Center BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07741485595
Ondernemingsnummer: 1371337890
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Antwerp Administration Center BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerp Administration Center BVBA
(Get full report from official database of BE for Antwerp Administration Center BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerp Administration Center BVBA
Addition kinds of activities for Antwerp Administration Center BVBA

313100. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
28510200. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
35790301. Bindende machines, kunststof en lijm | Binding machines, plastic and adhesive
38269915. Specifieke ion meetinstrumenten | Specific ion measuring instruments
50910402. Boogschieten apparatuur | Archery equipment
72990801. Quilting voor individuen | Quilting for individuals
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij Antwerp Administration Center BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerp Administration Center BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerp Administration Center BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerp Administration Center BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp, Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • telenet installateurs gezocht (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van Antwerp Administration Center BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Antwerp Administration Center BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerp Administration Center BVBA. Laat een reactie achter voor Antwerp Administration Center BVBA. Antwerp Administration Center BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerp Administration Center BVBA. Leave a respond for Antwerp Administration Center BVBA. Antwerp Administration Center BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerp Administration Center BVBA op de google maps. Adres en contacten Antwerp Administration Center BVBA
Location of Antwerp Administration Center BVBA on the google maps. Address and contacts of Antwerp Administration Center BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerp Administration Center BVBA Antwerp Administration Center BVBA: Machiroux Ets | CD Sign Creatie & Druk | LESS = MORE ONTWERPBUREAU | Rotty L BVBA | Van Der Voorde E

Other related companies as Antwerp Administration Center BVBA: Machiroux Ets | CD Sign Creatie & Druk | LESS = MORE ONTWERPBUREAU | Rotty L BVBA | Van Der Voorde E

Antwerp Administration Center BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Zwijndrecht, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerp Administration Center BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07741485595. Het bedrijf Antwerp Administration Center BVBA bevindt zich op het adres: Molenstraat 37A,2070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Antwerp Administration Center BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerp Administration Center BVBA is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerp Administration Center BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerp Administration Center BVBA, openstaande posities, locatie van Antwerp Administration Center BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerp Administration Center BVBA is a company, that was registered 2004 in Zwijndrecht region, Belgium. Full name of company is Antwerp Administration Center BVBA, company assigned to the tax number BE07741485595. The company Antwerp Administration Center BVBA is located at the address: Molenstraat 37A,2070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Antwerp Administration Center BVBA were not found.
The main activity of Antwerp Administration Center BVBA is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerp Administration Center BVBA is not available. You also can look at reviews of Antwerp Administration Center BVBA, open positions, location of Antwerp Administration Center BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerp Administration Center BVBA, Zwijndrecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerp Administration Center BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerp Administration Center BVBA, Zwijndrecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerp Administration Center BVBA, employees, financial statistics.