Kameleõ-Crucifix M

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Kameleõ-Crucifix M
Private companiesTransportation Equipment • Kameleõ-Crucifix M

Contactgegevens Kameleõ-Crucifix M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kameleõ-Crucifix M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kameleõ-Crucifix M

Regio (region): Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België

Adres (address): Konijnenwarandestraat 103A,1170, België

Telefoon (phone): 02 662 16 76 02 662 16 76

Fax (fax): 02 662 16 76 02 662 16 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kameleõ-Crucifix M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kameleõ-Crucifix M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kameleõ-Crucifix M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kameleõ-Crucifix M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kameleõ-Crucifix M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kameleõ-Crucifix M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kameleõ-Crucifix M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kameleõ-Crucifix M
Products information Kameleõ-Crucifix M

BTW identificatienummer (tax): BE08768707275
Ondernemingsnummer: 9776977539
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Kameleõ-Crucifix M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kameleõ-Crucifix M
(Get full report from official database of BE for Kameleõ-Crucifix M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kameleõ-Crucifix M
Addition kinds of activities for Kameleõ-Crucifix M

097101. Speldiensten | Game services
239204. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
59320200. Antiques | Antiques
63710200. Unie fondsen | Union funds

Werken bij Kameleõ-Crucifix M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kameleõ-Crucifix M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kameleõ-Crucifix M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kameleõ-Crucifix M. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

Zoek naar antwoorden van Kameleõ-Crucifix M in sociale netwerken
Look for responds of Kameleõ-Crucifix M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kameleõ-Crucifix M. Laat een reactie achter voor Kameleõ-Crucifix M. Kameleõ-Crucifix M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kameleõ-Crucifix M. Leave a respond for Kameleõ-Crucifix M. Kameleõ-Crucifix M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kameleõ-Crucifix M op de google maps. Adres en contacten Kameleõ-Crucifix M
Location of Kameleõ-Crucifix M on the google maps. Address and contacts of Kameleõ-Crucifix M

Andere gerelateerde bedrijven als come Kameleõ-Crucifix M Kameleõ-Crucifix M: High-Frequency BVBA | Meli & Melapi NV | Flandersit services BVBA | Lerat Jean SPRL | Lens & Co BVBA

Other related companies as Kameleõ-Crucifix M: High-Frequency BVBA | Meli & Melapi NV | Flandersit services BVBA | Lerat Jean SPRL | Lens & Co BVBA

Kameleõ-Crucifix M is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is Kameleõ-Crucifix M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08768707275. Het bedrijf Kameleõ-Crucifix M bevindt zich op het adres: Konijnenwarandestraat 103A,1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Kameleõ-Crucifix M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kameleõ-Crucifix M is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kameleõ-Crucifix M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kameleõ-Crucifix M, openstaande posities, locatie van Kameleõ-Crucifix M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kameleõ-Crucifix M is a company, that was registered 2012 in Brussel (Watermaal-Bosvoorde) region, Belgium. Full name of company is Kameleõ-Crucifix M, company assigned to the tax number BE08768707275. The company Kameleõ-Crucifix M is located at the address: Konijnenwarandestraat 103A,1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Kameleõ-Crucifix M were not found.
The main activity of Kameleõ-Crucifix M is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kameleõ-Crucifix M is not available. You also can look at reviews of Kameleõ-Crucifix M, open positions, location of Kameleõ-Crucifix M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kameleõ-Crucifix M, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kameleõ-Crucifix M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kameleõ-Crucifix M, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kameleõ-Crucifix M, employees, financial statistics.