Acrog Accountancy BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Acrog Accountancy BVBA
Private companiesEducational Services • Acrog Accountancy BVBA

Contactgegevens Acrog Accountancy BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acrog Accountancy BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acrog Accountancy BVBA

Regio (region): Geel, België

Adres (address): Molseweg 168,2440, België

Telefoon (phone): 014 59 38 59 014 59 38 59

Fax (fax): 014 59 38 63 014 59 38 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acrog Accountancy BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acrog Accountancy BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acrog Accountancy BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acrog Accountancy BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acrog Accountancy BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acrog Accountancy BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acrog Accountancy BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acrog Accountancy BVBA
Products information Acrog Accountancy BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02289520263
Ondernemingsnummer: 5488464355
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Acrog Accountancy BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acrog Accountancy BVBA
(Get full report from official database of BE for Acrog Accountancy BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acrog Accountancy BVBA
Addition kinds of activities for Acrog Accountancy BVBA

354104. draaibanken | Lathes
729905. Facility verhuur en feestplanning diensten | Facility rental and party planning services
33560300. Magnesium | Magnesium
34439901. Boeien, metaal | Buoys, metal
38410415. retractors | Retractors
59619916. Postorder huis, nv | Mail order house, nec
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization
73891704. Fotografie makelaars | Photography brokers

Werken bij Acrog Accountancy BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acrog Accountancy BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acrog Accountancy BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acrog Accountancy BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • HVAC-monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

  • Poetshulp Langdorp V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Student (18 of ouder) horecawerk in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Achter de bar staan om klanten te bedienen Rond lopen in de zaal om eten en drinken op te dienen Hulp in de keuken Frigo's vullen Afwas (je hoeft geen geld te ontvangen)

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Acrog Accountancy BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Acrog Accountancy BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acrog Accountancy BVBA. Laat een reactie achter voor Acrog Accountancy BVBA. Acrog Accountancy BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acrog Accountancy BVBA. Leave a respond for Acrog Accountancy BVBA. Acrog Accountancy BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acrog Accountancy BVBA op de google maps. Adres en contacten Acrog Accountancy BVBA
Location of Acrog Accountancy BVBA on the google maps. Address and contacts of Acrog Accountancy BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Acrog Accountancy BVBA Acrog Accountancy BVBA: Plastiekcentrale BVBA | De Rore D | Millhill N.V. | ITS Polak | PASCALE DECHAMPS

Other related companies as Acrog Accountancy BVBA: Plastiekcentrale BVBA | De Rore D | Millhill N.V. | ITS Polak | PASCALE DECHAMPS

Acrog Accountancy BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Geel, België. De volledige naam van het bedrijf is Acrog Accountancy BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02289520263. Het bedrijf Acrog Accountancy BVBA bevindt zich op het adres: Molseweg 168,2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Acrog Accountancy BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Acrog Accountancy BVBA is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acrog Accountancy BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acrog Accountancy BVBA, openstaande posities, locatie van Acrog Accountancy BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Acrog Accountancy BVBA is a company, that was registered 1992 in Geel region, Belgium. Full name of company is Acrog Accountancy BVBA, company assigned to the tax number BE02289520263. The company Acrog Accountancy BVBA is located at the address: Molseweg 168,2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Acrog Accountancy BVBA were not found.
The main activity of Acrog Accountancy BVBA is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Acrog Accountancy BVBA is not available. You also can look at reviews of Acrog Accountancy BVBA, open positions, location of Acrog Accountancy BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acrog Accountancy BVBA, Geel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acrog Accountancy BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acrog Accountancy BVBA, Geel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acrog Accountancy BVBA, employees, financial statistics.