FLEXUS ADVERTISING NV

Contactgegevens FLEXUS ADVERTISING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEXUS ADVERTISING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEXUS ADVERTISING NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Koopvaardijlaan 25,9000, België

Telefoon (phone): 09 269 80 00 09 269 80 00

Fax (fax): 09 269 81 00 09 269 81 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEXUS ADVERTISING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEXUS ADVERTISING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEXUS ADVERTISING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEXUS ADVERTISING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEXUS ADVERTISING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEXUS ADVERTISING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEXUS ADVERTISING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEXUS ADVERTISING NV
Products information FLEXUS ADVERTISING NV

BTW identificatienummer (tax): BE03067352294
Ondernemingsnummer: 6424499511
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in FLEXUS ADVERTISING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEXUS ADVERTISING NV
(Get full report from official database of BE for FLEXUS ADVERTISING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEXUS ADVERTISING NV
Addition kinds of activities for FLEXUS ADVERTISING NV

781202. Video productie | Video production
17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
22110107. Kussenslang | Pillow tubing
31990205. Welders 'jassen, leggings en mouwen: leer | Welders' jackets, leggings, and sleeves: leather
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
37140406. Instrumentbord assemblies, motorvoertuig | Instrument board assemblies, motor vehicle
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)
42129900. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
73899942. Aankoop dienst | Purchasing service

Werken bij FLEXUS ADVERTISING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEXUS ADVERTISING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEXUS ADVERTISING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEXUS ADVERTISING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Monteur/Assembleur (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: GR technics

    Type: Vaste Job

    Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

Zoek naar antwoorden van FLEXUS ADVERTISING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEXUS ADVERTISING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEXUS ADVERTISING NV. Laat een reactie achter voor FLEXUS ADVERTISING NV. FLEXUS ADVERTISING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEXUS ADVERTISING NV. Leave a respond for FLEXUS ADVERTISING NV. FLEXUS ADVERTISING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEXUS ADVERTISING NV op de google maps. Adres en contacten FLEXUS ADVERTISING NV
Location of FLEXUS ADVERTISING NV on the google maps. Address and contacts of FLEXUS ADVERTISING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEXUS ADVERTISING NV FLEXUS ADVERTISING NV: Mes nv-Rudy Cars | Mikro.be | Son BVBA | Augustijnenpark Tennisclub Ieper | Beyaert ALW N.V.

Other related companies as FLEXUS ADVERTISING NV: Mes nv-Rudy Cars | Mikro.be | Son BVBA | Augustijnenpark Tennisclub Ieper | Beyaert ALW N.V.

FLEXUS ADVERTISING NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEXUS ADVERTISING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03067352294. Het bedrijf FLEXUS ADVERTISING NV bevindt zich op het adres: Koopvaardijlaan 25,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in FLEXUS ADVERTISING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEXUS ADVERTISING NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEXUS ADVERTISING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEXUS ADVERTISING NV, openstaande posities, locatie van FLEXUS ADVERTISING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FLEXUS ADVERTISING NV is a company, that was registered 1995 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLEXUS ADVERTISING NV, company assigned to the tax number BE03067352294. The company FLEXUS ADVERTISING NV is located at the address: Koopvaardijlaan 25,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in FLEXUS ADVERTISING NV were not found.
The main activity of FLEXUS ADVERTISING NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEXUS ADVERTISING NV is not available. You also can look at reviews of FLEXUS ADVERTISING NV, open positions, location of FLEXUS ADVERTISING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEXUS ADVERTISING NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEXUS ADVERTISING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEXUS ADVERTISING NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEXUS ADVERTISING NV, employees, financial statistics.