Gerken SA

Contactgegevens Gerken SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gerken SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gerken SA

Regio (region): PETIT-RECHAIN, België

Adres (address): PARC INDUSTRIEL DE PETIT-RECHAIN,4800, België

Telefoon (phone): 087 39 49 00 087 39 49 00

Fax (fax): 087 31 08 74 087 31 08 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gerken SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gerken SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gerken SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gerken SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gerken SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gerken SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gerken SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gerken SA
Products information Gerken SA

BTW identificatienummer (tax): BE05414581298
Ondernemingsnummer: 8791503906
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Gerken SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gerken SA
(Get full report from official database of BE for Gerken SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gerken SA
Addition kinds of activities for Gerken SA

20840204. Neutrale geesten, fruit | Neutral spirits, fruit
31310202. Hielkapjes | Heel caps
38250313. Meter, vermogensfactor en fasehoek | Meters, power factor and phase angle
39490202. Manden (creels), vis en aas | Baskets (creels), fish and bait
55719906. motorfietsen | Motorcycles
73590401. Vliegtuig verhuur | Aircraft rental
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair
92119901. Federale rechtbanken | Federal courts

Werken bij Gerken SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gerken SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gerken SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gerken SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

Zoek naar antwoorden van Gerken SA in sociale netwerken
Look for responds of Gerken SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gerken SA. Laat een reactie achter voor Gerken SA. Gerken SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gerken SA. Leave a respond for Gerken SA. Gerken SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gerken SA op de google maps. Adres en contacten Gerken SA
Location of Gerken SA on the google maps. Address and contacts of Gerken SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gerken SA Gerken SA: MDB Development SPRL | Sphere Home Interiors | V.D.M. Service | De Pape NV | comerce

Other related companies as Gerken SA: MDB Development SPRL | Sphere Home Interiors | V.D.M. Service | De Pape NV | comerce

Gerken SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio PETIT-RECHAIN, België. De volledige naam van het bedrijf is Gerken SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05414581298. Het bedrijf Gerken SA bevindt zich op het adres: PARC INDUSTRIEL DE PETIT-RECHAIN,4800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Gerken SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gerken SA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gerken SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gerken SA, openstaande posities, locatie van Gerken SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gerken SA is a company, that was registered 2017 in PETIT-RECHAIN region, Belgium. Full name of company is Gerken SA, company assigned to the tax number BE05414581298. The company Gerken SA is located at the address: PARC INDUSTRIEL DE PETIT-RECHAIN,4800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Gerken SA were not found.
The main activity of Gerken SA is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gerken SA is not available. You also can look at reviews of Gerken SA, open positions, location of Gerken SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gerken SA, PETIT-RECHAIN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gerken SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gerken SA, PETIT-RECHAIN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gerken SA, employees, financial statistics.