BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN
Private companiesHome Furniture, Furnishings and Equipment Stores • BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN

Contactgegevens BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Wilde Tijmstraat 2 Bus 1,1080, België

Telefoon (phone): 02 569 62 45 02 569 62 45

Fax (fax): 02 414 73 44 02 414 73 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN
Products information BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN

BTW identificatienummer (tax): BE01413635253
Ondernemingsnummer: 8781890869
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN
(Get full report from official database of BE for BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN
Addition kinds of activities for BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN

209202. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
30890205. Kledinghangers, kunststoffen | Clothes hangers, plastics
50990100. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting
73749904. Keypunch service | Keypunch service
73899966. Document opslag service | Document storage service
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een technieker voor de plaatsing en herstelling van openbare verlichting: Je zal werken met een schaarlift Je zal openbare verlichting aansluiten en herstellen Je zal vooral buitenwerk moeten doen

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student productie grote vakantie (+ zaterdagen eventueel) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN in sociale netwerken
Look for responds of BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN. Laat een reactie achter voor BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN. BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN. Leave a respond for BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN. BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN op de google maps. Adres en contacten BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN
Location of BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN on the google maps. Address and contacts of BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN: BUREAU EXPERT BEL SA | 't Herenhuis Wooninrichting BVBA | O.D.S. | Avis | INSTALLE M

Other related companies as BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN: BUREAU EXPERT BEL SA | 't Herenhuis Wooninrichting BVBA | O.D.S. | Avis | INSTALLE M

BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01413635253. Het bedrijf BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN bevindt zich op het adres: Wilde Tijmstraat 2 Bus 1,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 288,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN, openstaande posities, locatie van BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN is a company, that was registered 2011 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN, company assigned to the tax number BE01413635253. The company BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN is located at the address: Wilde Tijmstraat 2 Bus 1,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 288,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN were not found.
The main activity of BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN is not available. You also can look at reviews of BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN, open positions, location of BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGISCHE VERENIGING DER GENEESHEREN ACUPUNCTURISTEN, employees, financial statistics.