'T VENSTERKE WUYTS

Contactgegevens 'T VENSTERKE WUYTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T VENSTERKE WUYTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T VENSTERKE WUYTS

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Zandstraat 70,2200, België

Telefoon (phone): 014 21 14 27 014 21 14 27

Fax (fax): 014 22 58 46 014 22 58 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T VENSTERKE WUYTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T VENSTERKE WUYTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T VENSTERKE WUYTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T VENSTERKE WUYTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T VENSTERKE WUYTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T VENSTERKE WUYTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T VENSTERKE WUYTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T VENSTERKE WUYTS
Products information 'T VENSTERKE WUYTS

BTW identificatienummer (tax): BE08038665771
Ondernemingsnummer: 8745910644
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in 'T VENSTERKE WUYTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T VENSTERKE WUYTS
(Get full report from official database of BE for 'T VENSTERKE WUYTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T VENSTERKE WUYTS
Addition kinds of activities for 'T VENSTERKE WUYTS

5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
811199. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec
35520120. Winders, textielmachines | Winders, textile machinery
36949902. Automotive elektrische uitrusting, nec | Automotive electrical equipment, nec
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
51690702. Olieadditieven | Oil additives

Werken bij 'T VENSTERKE WUYTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T VENSTERKE WUYTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T VENSTERKE WUYTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T VENSTERKE WUYTS. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • Huishoudhulp Hertsberge! Opstart bespreekbaar! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Het kantoor te Oostkamp is dringend op zoek naar nieuwe superhelden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Houthalen en omgeving.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van 'T VENSTERKE WUYTS in sociale netwerken
Look for responds of 'T VENSTERKE WUYTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T VENSTERKE WUYTS. Laat een reactie achter voor 'T VENSTERKE WUYTS. 'T VENSTERKE WUYTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T VENSTERKE WUYTS. Leave a respond for 'T VENSTERKE WUYTS. 'T VENSTERKE WUYTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T VENSTERKE WUYTS op de google maps. Adres en contacten 'T VENSTERKE WUYTS
Location of 'T VENSTERKE WUYTS on the google maps. Address and contacts of 'T VENSTERKE WUYTS

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T VENSTERKE WUYTS 'T VENSTERKE WUYTS: Metaalconstructie Delico | Viager-Immoviager | Abet BV | Teletron | ASAP-Drinks

Other related companies as 'T VENSTERKE WUYTS: Metaalconstructie Delico | Viager-Immoviager | Abet BV | Teletron | ASAP-Drinks

'T VENSTERKE WUYTS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T VENSTERKE WUYTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038665771. Het bedrijf 'T VENSTERKE WUYTS bevindt zich op het adres: Zandstraat 70,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 343,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in 'T VENSTERKE WUYTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T VENSTERKE WUYTS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T VENSTERKE WUYTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T VENSTERKE WUYTS, openstaande posities, locatie van 'T VENSTERKE WUYTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

'T VENSTERKE WUYTS is a company, that was registered 2000 in Herentals region, Belgium. Full name of company is 'T VENSTERKE WUYTS, company assigned to the tax number BE08038665771. The company 'T VENSTERKE WUYTS is located at the address: Zandstraat 70,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 343,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in 'T VENSTERKE WUYTS were not found.
The main activity of 'T VENSTERKE WUYTS is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T VENSTERKE WUYTS is not available. You also can look at reviews of 'T VENSTERKE WUYTS, open positions, location of 'T VENSTERKE WUYTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T VENSTERKE WUYTS, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T VENSTERKE WUYTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T VENSTERKE WUYTS, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T VENSTERKE WUYTS, employees, financial statistics.