BEDEER G & O SERVICE

Contactgegevens BEDEER G & O SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEDEER G & O SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEDEER G & O SERVICE

Regio (region): Antwerpen (Ekeren), België

Adres (address): Kapelsesteenweg 541,2180, België

Telefoon (phone): 03 605 23 26 03 605 23 26

Fax (fax): 03 664 23 02 03 664 23 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEDEER G & O SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEDEER G & O SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEDEER G & O SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEDEER G & O SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEDEER G & O SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEDEER G & O SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEDEER G & O SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEDEER G & O SERVICE
Products information BEDEER G & O SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE07403381347
Ondernemingsnummer: 2871246337
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BEDEER G & O SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEDEER G & O SERVICE
(Get full report from official database of BE for BEDEER G & O SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEDEER G & O SERVICE
Addition kinds of activities for BEDEER G & O SERVICE

349602. Draadketting | Wire chain
20130201. Spek, kant en gesneden: van gekocht vlees | Bacon, side and sliced: from purchased meat
22960200. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
27119901. Kranten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Newspapers: publishing only, not printed on site
27820102. Inventaris lege boeken | Inventory blankbooks
35699917. Testkamers voor hoogte, temperatuur, afstoting, kracht | Testing chambers for altitude, temperature, ordnance, power
36729901. Circuits, televisie en radio gedrukt | Circuit boards, television and radio printed
57129901. Bar armaturen, apparatuur en benodigdheden | Bar fixtures, equipment and supplies

Werken bij BEDEER G & O SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEDEER G & O SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEDEER G & O SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEDEER G & O SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van BEDEER G & O SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of BEDEER G & O SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEDEER G & O SERVICE. Laat een reactie achter voor BEDEER G & O SERVICE. BEDEER G & O SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEDEER G & O SERVICE. Leave a respond for BEDEER G & O SERVICE. BEDEER G & O SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEDEER G & O SERVICE op de google maps. Adres en contacten BEDEER G & O SERVICE
Location of BEDEER G & O SERVICE on the google maps. Address and contacts of BEDEER G & O SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEDEER G & O SERVICE BEDEER G & O SERVICE: Maison De La Laicite | DEJARDIN GERARD | Guy Lange-Import Garden | E DUPONT BVBA | Fiduciaire Leclef sprlu

Other related companies as BEDEER G & O SERVICE: Maison De La Laicite | DEJARDIN GERARD | Guy Lange-Import Garden | E DUPONT BVBA | Fiduciaire Leclef sprlu

BEDEER G & O SERVICE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Ekeren), België. De volledige naam van het bedrijf is BEDEER G & O SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07403381347. Het bedrijf BEDEER G & O SERVICE bevindt zich op het adres: Kapelsesteenweg 541,2180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 239,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BEDEER G & O SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEDEER G & O SERVICE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEDEER G & O SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEDEER G & O SERVICE, openstaande posities, locatie van BEDEER G & O SERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEDEER G & O SERVICE is a company, that was registered 2005 in Antwerpen (Ekeren) region, Belgium. Full name of company is BEDEER G & O SERVICE, company assigned to the tax number BE07403381347. The company BEDEER G & O SERVICE is located at the address: Kapelsesteenweg 541,2180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 239,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BEDEER G & O SERVICE were not found.
The main activity of BEDEER G & O SERVICE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEDEER G & O SERVICE is not available. You also can look at reviews of BEDEER G & O SERVICE, open positions, location of BEDEER G & O SERVICE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEDEER G & O SERVICE, Antwerpen (Ekeren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEDEER G & O SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEDEER G & O SERVICE, Antwerpen (Ekeren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEDEER G & O SERVICE, employees, financial statistics.