ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE

Contactgegevens ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Darwinstraat 27,1050, België

Telefoon (phone): 02 344 19 17; 0475 49 62 44; 02 344 31 70 02 344 19 17; 0475 49 62 44; 02 344 31 70

Fax (fax): 02 344 43 23 02 344 43 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE
Products information ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE09363342285
Ondernemingsnummer: 5077301025
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE
(Get full report from official database of BE for ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE
Addition kinds of activities for ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
322900. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
512201. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
22520102. Slippersokken | Slipper socks
34439912. Raket transport behuizingen | Rocket transportation casings
38230502. Chromatografen, industrieel proces type | Chromatographs, industrial process type
51590305. Skins, rauw | Skins, raw
59449902. Zilverwerk | Silverware

Werken bij ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

  • Dakwerker - Platte Daken (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij dringend op zoek naar een dakwerker voor de platte daken. Je plaatst en brandt roofing. Je plaatst isolatiematerialen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Plaatser binnenschrijnwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GEBROEDERS MEERSCHAEGE

    Type: Vaste Job

    We zijn een dynamisch bedrijf, met goede naam, gespecialiseerd in interieurinrichting Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf in Lochristi en je bent meestal met 2 op de baan Je plaatst gipskartonplafonds en -wanden, systeemplafonds en binnendeuren

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

Zoek naar antwoorden van ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE. Laat een reactie achter voor ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE. ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE. Leave a respond for ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE. ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE op de google maps. Adres en contacten ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE
Location of ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE on the google maps. Address and contacts of ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE: TERMINUS/MAZDA | K & T | COLYMIT CONTRACTORS | Coprabel S.A. | Staal Webdesign

Other related companies as ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE: TERMINUS/MAZDA | K & T | COLYMIT CONTRACTORS | Coprabel S.A. | Staal Webdesign

ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09363342285. Het bedrijf ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE bevindt zich op het adres: Darwinstraat 27,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 201,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE, openstaande posities, locatie van ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE is a company, that was registered 2005 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE, company assigned to the tax number BE09363342285. The company ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE is located at the address: Darwinstraat 27,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 201,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE were not found.
The main activity of ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE is not available. You also can look at reviews of ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE, open positions, location of ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE, employees, financial statistics.