Propre et Net

Contactgegevens Propre et Net: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Propre et Net: address, phone, fax, email, website, opening hours

Propre et Net

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Harensesteenweg 543A,1800, België

Telefoon (phone): 02 255 10 60 02 255 10 60

Fax (fax): 02 255 10 69 02 255 10 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Propre et Net: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Propre et Net"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Propre et Net"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Propre et Net, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Propre et Net. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Propre et Net, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Propre et Net. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Propre et Net
Products information Propre et Net

BTW identificatienummer (tax): BE02922607421
Ondernemingsnummer: 4953704833
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Propre et Net zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Propre et Net
(Get full report from official database of BE for Propre et Net)

Aanvulling soorten activiteiten voor Propre et Net
Addition kinds of activities for Propre et Net

16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
20660000. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
20929902. Kreeft, bevroren | Crabmeat, frozen
28799900. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
35310413. Paving breakers | Paving breakers
36430306. Soldeerloze aansluitingen (elektrische bedradingstoestellen) | Solderless connectors (electric wiring devices)
36790303. Voeding, alle soorten: statisch | Power supplies, all types: static
51490301. Specerijen | Condiments
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications
84220102. Aquarium | Aquarium

Werken bij Propre et Net: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Propre et Net: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Propre et Net. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Propre et Net. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

  • Carrosserie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Tongeren zijn we op zoek naar een carrossier (plaatbewerker- (de)monteerder) m/v:  Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel interieur als exterieur Uitvoeren van richtwerk Uitdeuken van plaatwerk panelen Vervangen van gelaste en geschroefde panelen en onderdelen laswerkzaamheden verrichten Spuiten van verschillende carrosserie-onderdelen

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van Propre et Net in sociale netwerken
Look for responds of Propre et Net in social networks

Lees alle opmerkingen voor Propre et Net. Laat een reactie achter voor Propre et Net. Propre et Net bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Propre et Net. Leave a respond for Propre et Net. Propre et Net on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Propre et Net op de google maps. Adres en contacten Propre et Net
Location of Propre et Net on the google maps. Address and contacts of Propre et Net

Andere gerelateerde bedrijven als come Propre et Net Propre et Net: Vandermarliere NV | COBELVER SA | Codata Belgium | Confederatie Belgische Tuinaannemers | Interwand N.V.

Other related companies as Propre et Net: Vandermarliere NV | COBELVER SA | Codata Belgium | Confederatie Belgische Tuinaannemers | Interwand N.V.

Propre et Net is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is Propre et Net, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02922607421. Het bedrijf Propre et Net bevindt zich op het adres: Harensesteenweg 543A,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 231,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Propre et Net zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Propre et Net is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Propre et Net is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Propre et Net, openstaande posities, locatie van Propre et Net op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Propre et Net is a company, that was registered 1991 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is Propre et Net, company assigned to the tax number BE02922607421. The company Propre et Net is located at the address: Harensesteenweg 543A,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 231,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Propre et Net were not found.
The main activity of Propre et Net is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Propre et Net is not available. You also can look at reviews of Propre et Net, open positions, location of Propre et Net on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Propre et Net, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Propre et Net, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Propre et Net, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Propre et Net, employees, financial statistics.