Janssens J BVBA

Contactgegevens Janssens J BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Janssens J BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Janssens J BVBA

Regio (region): Antwerpen (Borgerhout), België

Adres (address): Sint-Erasmusstraat 18A,2140, België

Telefoon (phone): 03 272 01 45 03 272 01 45

Fax (fax): 03 272 12 55 03 272 12 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Janssens J BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Janssens J BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Janssens J BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Janssens J BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Janssens J BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Janssens J BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Janssens J BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Janssens J BVBA
Products information Janssens J BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06345947265
Ondernemingsnummer: 9836029052
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Janssens J BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Janssens J BVBA
(Get full report from official database of BE for Janssens J BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Janssens J BVBA
Addition kinds of activities for Janssens J BVBA

2677. enveloppen | Envelopes
141102. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
142201. Kalksteen, grond | Limestones, ground
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
28650210. Tolueen | Toluene
38290601. Tariefregisters, voor straatauto's, bussen, enz. | Fare registers, for street cars, buses, etc.
53999900. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec

Werken bij Janssens J BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Janssens J BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Janssens J BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Janssens J BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van Janssens J BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Janssens J BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Janssens J BVBA. Laat een reactie achter voor Janssens J BVBA. Janssens J BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Janssens J BVBA. Leave a respond for Janssens J BVBA. Janssens J BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Janssens J BVBA op de google maps. Adres en contacten Janssens J BVBA
Location of Janssens J BVBA on the google maps. Address and contacts of Janssens J BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Janssens J BVBA Janssens J BVBA: AMEEL HENDRIK BVBA | Mesure Frank | SOFITEL BRUSSELS TOISON D'OR | Bruyninckx Gebr NV | Astron NV

Other related companies as Janssens J BVBA: AMEEL HENDRIK BVBA | Mesure Frank | SOFITEL BRUSSELS TOISON D'OR | Bruyninckx Gebr NV | Astron NV

Janssens J BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Borgerhout), België. De volledige naam van het bedrijf is Janssens J BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06345947265. Het bedrijf Janssens J BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Erasmusstraat 18A,2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Janssens J BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Janssens J BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Janssens J BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Janssens J BVBA, openstaande posities, locatie van Janssens J BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Janssens J BVBA is a company, that was registered 2011 in Antwerpen (Borgerhout) region, Belgium. Full name of company is Janssens J BVBA, company assigned to the tax number BE06345947265. The company Janssens J BVBA is located at the address: Sint-Erasmusstraat 18A,2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Janssens J BVBA were not found.
The main activity of Janssens J BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Janssens J BVBA is not available. You also can look at reviews of Janssens J BVBA, open positions, location of Janssens J BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Janssens J BVBA, Antwerpen (Borgerhout): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Janssens J BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Janssens J BVBA, Antwerpen (Borgerhout): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Janssens J BVBA, employees, financial statistics.