Ackerman J

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Ackerman J
Private companiesReal Estate • Ackerman J

Contactgegevens Ackerman J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ackerman J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ackerman J

Regio (region): Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België

Adres (address): Eeuwfeestlaan 7,8301, België

Telefoon (phone): 050 61 48 53; 0477 80 94 26 050 61 48 53; 0477 80 94 26

Fax (fax): 050 61 48 53 050 61 48 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ackerman J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ackerman J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ackerman J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ackerman J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ackerman J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ackerman J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ackerman J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ackerman J
Products information Ackerman J

BTW identificatienummer (tax): BE06987548828
Ondernemingsnummer: 9387786865
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ackerman J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ackerman J
(Get full report from official database of BE for Ackerman J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ackerman J
Addition kinds of activities for Ackerman J

20489910. Bevroren huisdieren (behalve hond en kat) | Frozen pet food (except dog and cat)
28999909. Kernwas of was | Core wash or wax
30699909. Liner strips, rubber | Liner strips, rubber
58130101. Bar (drinkplaatsen) | Bar (drinking places)
59929902. Planten, potten | Plants, potted

Werken bij Ackerman J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ackerman J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ackerman J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ackerman J. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van Ackerman J in sociale netwerken
Look for responds of Ackerman J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ackerman J. Laat een reactie achter voor Ackerman J. Ackerman J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ackerman J. Leave a respond for Ackerman J. Ackerman J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ackerman J op de google maps. Adres en contacten Ackerman J
Location of Ackerman J on the google maps. Address and contacts of Ackerman J

Andere gerelateerde bedrijven als come Ackerman J Ackerman J: Gastro Fish | FIDUCIAIRE BOUCHAT | Forintec International NV/SA | Mertens, Hugues | Roscom

Other related companies as Ackerman J: Gastro Fish | FIDUCIAIRE BOUCHAT | Forintec International NV/SA | Mertens, Hugues | Roscom

Ackerman J is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België. De volledige naam van het bedrijf is Ackerman J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06987548828. Het bedrijf Ackerman J bevindt zich op het adres: Eeuwfeestlaan 7,8301. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ackerman J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ackerman J is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ackerman J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ackerman J, openstaande posities, locatie van Ackerman J op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ackerman J is a company, that was registered 1996 in Knokke-Heist (Heist-aan-Zee) region, Belgium. Full name of company is Ackerman J, company assigned to the tax number BE06987548828. The company Ackerman J is located at the address: Eeuwfeestlaan 7,8301. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ackerman J were not found.
The main activity of Ackerman J is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ackerman J is not available. You also can look at reviews of Ackerman J, open positions, location of Ackerman J on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ackerman J, Knokke-Heist (Heist-aan-Zee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ackerman J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ackerman J, Knokke-Heist (Heist-aan-Zee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ackerman J, employees, financial statistics.