A & A Cleaning Services SA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • A & A Cleaning Services SA
Private companiesFood Stores • A & A Cleaning Services SA

Contactgegevens A & A Cleaning Services SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & A Cleaning Services SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & A Cleaning Services SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Molièrelaan 478,1050, België

Telefoon (phone): 02 344 97 82; 02 346 17 51 02 344 97 82; 02 346 17 51

Fax (fax): 02 344 97 82 02 344 97 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & A Cleaning Services SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & A Cleaning Services SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & A Cleaning Services SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & A Cleaning Services SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & A Cleaning Services SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & A Cleaning Services SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & A Cleaning Services SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & A Cleaning Services SA
Products information A & A Cleaning Services SA

BTW identificatienummer (tax): BE03473846435
Ondernemingsnummer: 4167907714
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A & A Cleaning Services SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & A Cleaning Services SA
(Get full report from official database of BE for A & A Cleaning Services SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & A Cleaning Services SA
Addition kinds of activities for A & A Cleaning Services SA

22570000. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
26780000. Kantoorartikelen | Stationery products
35410301. Chemische freesmachines | Chemical milling machines
38240202. Tellers, revolutie | Counters, revolution
39999948. Verwarmingskussens, niet-elektrisch | Heating pads, nonelectric
51399905. Slippers, huis | Slippers, house
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center
86999904. Liefdadigheidsorganisatie | Charitable organization

Werken bij A & A Cleaning Services SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & A Cleaning Services SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & A Cleaning Services SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & A Cleaning Services SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Commercieel Technisch Medewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van A & A Cleaning Services SA in sociale netwerken
Look for responds of A & A Cleaning Services SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & A Cleaning Services SA. Laat een reactie achter voor A & A Cleaning Services SA. A & A Cleaning Services SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & A Cleaning Services SA. Leave a respond for A & A Cleaning Services SA. A & A Cleaning Services SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & A Cleaning Services SA op de google maps. Adres en contacten A & A Cleaning Services SA
Location of A & A Cleaning Services SA on the google maps. Address and contacts of A & A Cleaning Services SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A & A Cleaning Services SA A & A Cleaning Services SA: Qualibouw VZW | CENTEA KANTOOR MECHELEN | De Vry BVBA | Eselbe NV | Createlier

Other related companies as A & A Cleaning Services SA: Qualibouw VZW | CENTEA KANTOOR MECHELEN | De Vry BVBA | Eselbe NV | Createlier

A & A Cleaning Services SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is A & A Cleaning Services SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03473846435. Het bedrijf A & A Cleaning Services SA bevindt zich op het adres: Molièrelaan 478,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 521,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A & A Cleaning Services SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & A Cleaning Services SA is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & A Cleaning Services SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & A Cleaning Services SA, openstaande posities, locatie van A & A Cleaning Services SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & A Cleaning Services SA is a company, that was registered 1986 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is A & A Cleaning Services SA, company assigned to the tax number BE03473846435. The company A & A Cleaning Services SA is located at the address: Molièrelaan 478,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 521,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A & A Cleaning Services SA were not found.
The main activity of A & A Cleaning Services SA is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A & A Cleaning Services SA is not available. You also can look at reviews of A & A Cleaning Services SA, open positions, location of A & A Cleaning Services SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & A Cleaning Services SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & A Cleaning Services SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & A Cleaning Services SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & A Cleaning Services SA, employees, financial statistics.