VITRERIE VITROMEUSE

Contactgegevens VITRERIE VITROMEUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VITRERIE VITROMEUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VITRERIE VITROMEUSE

Regio (region): Dinant, België

Adres (address): Rue des Fossés 28,5500, België

Telefoon (phone): 082 22 28 57 082 22 28 57

Fax (fax): 082 22 37 29 082 22 37 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VITRERIE VITROMEUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VITRERIE VITROMEUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VITRERIE VITROMEUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VITRERIE VITROMEUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VITRERIE VITROMEUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VITRERIE VITROMEUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VITRERIE VITROMEUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VITRERIE VITROMEUSE
Products information VITRERIE VITROMEUSE

BTW identificatienummer (tax): BE05066314697
Ondernemingsnummer: 9897827148
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VITRERIE VITROMEUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VITRERIE VITROMEUSE
(Get full report from official database of BE for VITRERIE VITROMEUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VITRERIE VITROMEUSE
Addition kinds of activities for VITRERIE VITROMEUSE

7211. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
24410200. Hoesjes, hout | Cases, wood
25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
25190100. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
37210206. Hang glijders | Hang gliders

Werken bij VITRERIE VITROMEUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VITRERIE VITROMEUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VITRERIE VITROMEUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VITRERIE VITROMEUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van VITRERIE VITROMEUSE in sociale netwerken
Look for responds of VITRERIE VITROMEUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VITRERIE VITROMEUSE. Laat een reactie achter voor VITRERIE VITROMEUSE. VITRERIE VITROMEUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VITRERIE VITROMEUSE. Leave a respond for VITRERIE VITROMEUSE. VITRERIE VITROMEUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VITRERIE VITROMEUSE op de google maps. Adres en contacten VITRERIE VITROMEUSE
Location of VITRERIE VITROMEUSE on the google maps. Address and contacts of VITRERIE VITROMEUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come VITRERIE VITROMEUSE VITRERIE VITROMEUSE: Full Tuning & Sport | DURSIN J | Heistse Gym | Verzekeringen Van Eeckhoutte BVBA | De Bruyne Jos N.V.

Other related companies as VITRERIE VITROMEUSE: Full Tuning & Sport | DURSIN J | Heistse Gym | Verzekeringen Van Eeckhoutte BVBA | De Bruyne Jos N.V.

VITRERIE VITROMEUSE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Dinant, België. De volledige naam van het bedrijf is VITRERIE VITROMEUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05066314697. Het bedrijf VITRERIE VITROMEUSE bevindt zich op het adres: Rue des Fossés 28,5500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VITRERIE VITROMEUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VITRERIE VITROMEUSE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VITRERIE VITROMEUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VITRERIE VITROMEUSE, openstaande posities, locatie van VITRERIE VITROMEUSE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VITRERIE VITROMEUSE is a company, that was registered 2001 in Dinant region, Belgium. Full name of company is VITRERIE VITROMEUSE, company assigned to the tax number BE05066314697. The company VITRERIE VITROMEUSE is located at the address: Rue des Fossés 28,5500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VITRERIE VITROMEUSE were not found.
The main activity of VITRERIE VITROMEUSE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VITRERIE VITROMEUSE is not available. You also can look at reviews of VITRERIE VITROMEUSE, open positions, location of VITRERIE VITROMEUSE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VITRERIE VITROMEUSE, Dinant: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VITRERIE VITROMEUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VITRERIE VITROMEUSE, Dinant: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VITRERIE VITROMEUSE, employees, financial statistics.