Georis Glasbedrijf BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Georis Glasbedrijf BVBA
Private companiesTextile Mill Products • Georis Glasbedrijf BVBA

Contactgegevens Georis Glasbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Georis Glasbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Georis Glasbedrijf BVBA

Regio (region): Landen, België

Adres (address): Raatshovenstraat 115,3400, België

Telefoon (phone): 011 88 37 50 011 88 37 50

Fax (fax): 011 88 37 50 011 88 37 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Georis Glasbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Georis Glasbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Georis Glasbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Georis Glasbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Georis Glasbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Georis Glasbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Georis Glasbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Georis Glasbedrijf BVBA
Products information Georis Glasbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07026275634
Ondernemingsnummer: 3103881835
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Georis Glasbedrijf BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Georis Glasbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Georis Glasbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Georis Glasbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Georis Glasbedrijf BVBA

344309. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
28510201. Coating, lucht genezing | Coating, air curing
32950103. Flint, gemalen of anderszins behandeld | Flint, ground or otherwise treated
34431001. Vacuüntunnels, metalen plaat | Vacuum tunnels, metal plate
76990701. Reparatie van medische apparatuur, niet elektrisch | Medical equipment repair, non-electric
78329901. Exposanten voor luchtvaartmaatschappijen, film | Exhibitors for airlines, motion picture

Werken bij Georis Glasbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Georis Glasbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Georis Glasbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Georis Glasbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

Zoek naar antwoorden van Georis Glasbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Georis Glasbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Georis Glasbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Georis Glasbedrijf BVBA. Georis Glasbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Georis Glasbedrijf BVBA. Leave a respond for Georis Glasbedrijf BVBA. Georis Glasbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Georis Glasbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Georis Glasbedrijf BVBA
Location of Georis Glasbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Georis Glasbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Georis Glasbedrijf BVBA Georis Glasbedrijf BVBA: Plasticor NV | LOHRUM MARIA | De Vits BVBA | Sociaal-Culturele Vereniging van Vlaamse Liberale Vrouwen | SOFTWARE TECHNOLOGY

Other related companies as Georis Glasbedrijf BVBA: Plasticor NV | LOHRUM MARIA | De Vits BVBA | Sociaal-Culturele Vereniging van Vlaamse Liberale Vrouwen | SOFTWARE TECHNOLOGY

Georis Glasbedrijf BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Landen, België. De volledige naam van het bedrijf is Georis Glasbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07026275634. Het bedrijf Georis Glasbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Raatshovenstraat 115,3400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Georis Glasbedrijf BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Georis Glasbedrijf BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Georis Glasbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Georis Glasbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Georis Glasbedrijf BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Georis Glasbedrijf BVBA is a company, that was registered 2001 in Landen region, Belgium. Full name of company is Georis Glasbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE07026275634. The company Georis Glasbedrijf BVBA is located at the address: Raatshovenstraat 115,3400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Georis Glasbedrijf BVBA were not found.
The main activity of Georis Glasbedrijf BVBA is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Georis Glasbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Georis Glasbedrijf BVBA, open positions, location of Georis Glasbedrijf BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Georis Glasbedrijf BVBA, Landen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Georis Glasbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Georis Glasbedrijf BVBA, Landen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Georis Glasbedrijf BVBA, employees, financial statistics.