De Smaele NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • De Smaele NV
Private companiesTobacco Products • De Smaele NV

Contactgegevens De Smaele NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Smaele NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Smaele NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Dokter André Goffaertsstraat 5,9300, België

Telefoon (phone): 053 77 42 22 053 77 42 22

Fax (fax): 053 77 10 29 053 77 10 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Smaele NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Smaele NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Smaele NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Smaele NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Smaele NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Smaele NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Smaele NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Smaele NV
Products information De Smaele NV

BTW identificatienummer (tax): BE04123687744
Ondernemingsnummer: 5255004882
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Smaele NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Smaele NV
(Get full report from official database of BE for De Smaele NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Smaele NV
Addition kinds of activities for De Smaele NV

317202. Lederen hoesjes | Leather cases
752102. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services
23940203. Dekzeilen, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tarpaulins, fabric: made from purchased materials
30870000. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
30890609. Spuitgieten van kunststoffen | Injection molding of plastics
39310208. Snaren, muziekinstrument | Strings, musical instrument
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities

Werken bij De Smaele NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Smaele NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Smaele NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Smaele NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van De Smaele NV in sociale netwerken
Look for responds of De Smaele NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Smaele NV. Laat een reactie achter voor De Smaele NV. De Smaele NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Smaele NV. Leave a respond for De Smaele NV. De Smaele NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Smaele NV op de google maps. Adres en contacten De Smaele NV
Location of De Smaele NV on the google maps. Address and contacts of De Smaele NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Smaele NV De Smaele NV: Schram Sabine | Promebat | Patro-Tours BVBA | Pattyn C | Delta Light

Other related companies as De Smaele NV: Schram Sabine | Promebat | Patro-Tours BVBA | Pattyn C | Delta Light

De Smaele NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is De Smaele NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04123687744. Het bedrijf De Smaele NV bevindt zich op het adres: Dokter André Goffaertsstraat 5,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 315,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Smaele NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Smaele NV is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Smaele NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Smaele NV, openstaande posities, locatie van De Smaele NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Smaele NV is a company, that was registered 1991 in Aalst region, Belgium. Full name of company is De Smaele NV, company assigned to the tax number BE04123687744. The company De Smaele NV is located at the address: Dokter André Goffaertsstraat 5,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 315,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Smaele NV were not found.
The main activity of De Smaele NV is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Smaele NV is not available. You also can look at reviews of De Smaele NV, open positions, location of De Smaele NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Smaele NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Smaele NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Smaele NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Smaele NV, employees, financial statistics.