Chris Struyf (Algemene Glaswerken)

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Chris Struyf (Algemene Glaswerken)
Private companiesTransportation by Air • Chris Struyf (Algemene Glaswerken)

Contactgegevens Chris Struyf (Algemene Glaswerken): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chris Struyf (Algemene Glaswerken): address, phone, fax, email, website, opening hours

Chris Struyf (Algemene Glaswerken)

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Plaslaar 38A,2500, België

Telefoon (phone): 03 488 11 49; 0475 45 06 50 03 488 11 49; 0475 45 06 50

Fax (fax): 03 480 64 45 03 480 64 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chris Struyf (Algemene Glaswerken): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chris Struyf (Algemene Glaswerken)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chris Struyf (Algemene Glaswerken)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chris Struyf (Algemene Glaswerken), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chris Struyf (Algemene Glaswerken). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chris Struyf (Algemene Glaswerken), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chris Struyf (Algemene Glaswerken). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chris Struyf (Algemene Glaswerken)
Products information Chris Struyf (Algemene Glaswerken)

BTW identificatienummer (tax): BE09424041748
Ondernemingsnummer: 8887634277
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Chris Struyf (Algemene Glaswerken) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chris Struyf (Algemene Glaswerken)
(Get full report from official database of BE for Chris Struyf (Algemene Glaswerken))

Aanvulling soorten activiteiten voor Chris Struyf (Algemene Glaswerken)
Addition kinds of activities for Chris Struyf (Algemene Glaswerken)

214199. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
655399. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars, nec | Cemetery subdividers and developers, nec
36740210. Alleen-lezen geheugen (rom) | Read-only memory (rom)
49240000. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
78199902. Visuele effectenproductie | Visual effects production
79999901. Kunstgalerij, commercieel | Art gallery, commercial

Werken bij Chris Struyf (Algemene Glaswerken): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chris Struyf (Algemene Glaswerken): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chris Struyf (Algemene Glaswerken). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chris Struyf (Algemene Glaswerken). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADREM

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Chris Struyf (Algemene Glaswerken) in sociale netwerken
Look for responds of Chris Struyf (Algemene Glaswerken) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chris Struyf (Algemene Glaswerken). Laat een reactie achter voor Chris Struyf (Algemene Glaswerken). Chris Struyf (Algemene Glaswerken) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chris Struyf (Algemene Glaswerken). Leave a respond for Chris Struyf (Algemene Glaswerken). Chris Struyf (Algemene Glaswerken) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chris Struyf (Algemene Glaswerken) op de google maps. Adres en contacten Chris Struyf (Algemene Glaswerken)
Location of Chris Struyf (Algemene Glaswerken) on the google maps. Address and contacts of Chris Struyf (Algemene Glaswerken)

Andere gerelateerde bedrijven als come Chris Struyf (Algemene Glaswerken) Chris Struyf (Algemene Glaswerken): LABORATORIUM DEVLIEGER BVBA | FAG | Studium Generale VZW | Le Magasin du Vin BVBA | Cofinimmo

Other related companies as Chris Struyf (Algemene Glaswerken): LABORATORIUM DEVLIEGER BVBA | FAG | Studium Generale VZW | Le Magasin du Vin BVBA | Cofinimmo

Chris Struyf (Algemene Glaswerken) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is Chris Struyf (Algemene Glaswerken), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09424041748. Het bedrijf Chris Struyf (Algemene Glaswerken) bevindt zich op het adres: Plaslaar 38A,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 512,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Chris Struyf (Algemene Glaswerken) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chris Struyf (Algemene Glaswerken) is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chris Struyf (Algemene Glaswerken) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chris Struyf (Algemene Glaswerken), openstaande posities, locatie van Chris Struyf (Algemene Glaswerken) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chris Struyf (Algemene Glaswerken) is a company, that was registered 2009 in Lier region, Belgium. Full name of company is Chris Struyf (Algemene Glaswerken), company assigned to the tax number BE09424041748. The company Chris Struyf (Algemene Glaswerken) is located at the address: Plaslaar 38A,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 512,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Chris Struyf (Algemene Glaswerken) were not found.
The main activity of Chris Struyf (Algemene Glaswerken) is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chris Struyf (Algemene Glaswerken) is not available. You also can look at reviews of Chris Struyf (Algemene Glaswerken), open positions, location of Chris Struyf (Algemene Glaswerken) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chris Struyf (Algemene Glaswerken), Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chris Struyf (Algemene Glaswerken), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chris Struyf (Algemene Glaswerken), Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chris Struyf (Algemene Glaswerken), employees, financial statistics.