A.A.A. GLAVOMET-METALUX

Contactgegevens A.A.A. GLAVOMET-METALUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.A. GLAVOMET-METALUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.A. GLAVOMET-METALUX

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 95,2100, België

Telefoon (phone): 03 325 50 80; 03 326 06 30 03 325 50 80; 03 326 06 30

Fax (fax): 03 326 06 30 03 326 06 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.A. GLAVOMET-METALUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.A. GLAVOMET-METALUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.A. GLAVOMET-METALUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.A. GLAVOMET-METALUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.A. GLAVOMET-METALUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.A. GLAVOMET-METALUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.A. GLAVOMET-METALUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.A. GLAVOMET-METALUX
Products information A.A.A. GLAVOMET-METALUX

BTW identificatienummer (tax): BE08964263916
Ondernemingsnummer: 4215698242
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.A.A. GLAVOMET-METALUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.A. GLAVOMET-METALUX
(Get full report from official database of BE for A.A.A. GLAVOMET-METALUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.A. GLAVOMET-METALUX
Addition kinds of activities for A.A.A. GLAVOMET-METALUX

342901. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
26750103. Panelen, karton, schimmelvorming: gemaakt van aangekochte materialen | Panels, cardboard, die-cut: made from purchased materials
35450103. Meterblokken | Gauge blocks
35630201. Stofuitrustingen voor metalen, verven en chemicaliën | Dusting outfits for metals, paints, and chemicals
37959901. Amfibische tanks, militairen | Amphibian tanks, military
59210101. Bier (verpakt) | Beer (packaged)
82499906. Reisagentschool | Travel agent school
94319902. Categorische gezondheidsprogramma's administratie, overheid | Categorical health program administration, government

Werken bij A.A.A. GLAVOMET-METALUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.A. GLAVOMET-METALUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.A. GLAVOMET-METALUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.A. GLAVOMET-METALUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

Zoek naar antwoorden van A.A.A. GLAVOMET-METALUX in sociale netwerken
Look for responds of A.A.A. GLAVOMET-METALUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.A. GLAVOMET-METALUX. Laat een reactie achter voor A.A.A. GLAVOMET-METALUX. A.A.A. GLAVOMET-METALUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.A. GLAVOMET-METALUX. Leave a respond for A.A.A. GLAVOMET-METALUX. A.A.A. GLAVOMET-METALUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.A. GLAVOMET-METALUX op de google maps. Adres en contacten A.A.A. GLAVOMET-METALUX
Location of A.A.A. GLAVOMET-METALUX on the google maps. Address and contacts of A.A.A. GLAVOMET-METALUX

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.A. GLAVOMET-METALUX A.A.A. GLAVOMET-METALUX: BEVA | Cyclo-Vac-K.Wilski SPRL | Novotec NV | François S.P.R.L. | IGC

Other related companies as A.A.A. GLAVOMET-METALUX: BEVA | Cyclo-Vac-K.Wilski SPRL | Novotec NV | François S.P.R.L. | IGC

A.A.A. GLAVOMET-METALUX is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.A. GLAVOMET-METALUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08964263916. Het bedrijf A.A.A. GLAVOMET-METALUX bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 95,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.A.A. GLAVOMET-METALUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.A. GLAVOMET-METALUX is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.A. GLAVOMET-METALUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.A. GLAVOMET-METALUX, openstaande posities, locatie van A.A.A. GLAVOMET-METALUX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.A. GLAVOMET-METALUX is a company, that was registered 2003 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is A.A.A. GLAVOMET-METALUX, company assigned to the tax number BE08964263916. The company A.A.A. GLAVOMET-METALUX is located at the address: Bisschoppenhoflaan 95,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.A.A. GLAVOMET-METALUX were not found.
The main activity of A.A.A. GLAVOMET-METALUX is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.A. GLAVOMET-METALUX is not available. You also can look at reviews of A.A.A. GLAVOMET-METALUX, open positions, location of A.A.A. GLAVOMET-METALUX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.A. GLAVOMET-METALUX, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.A. GLAVOMET-METALUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.A. GLAVOMET-METALUX, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.A. GLAVOMET-METALUX, employees, financial statistics.