Glas in Lood-Creon Glass

Contactgegevens Glas in Lood-Creon Glass: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glas in Lood-Creon Glass: address, phone, fax, email, website, opening hours

Glas in Lood-Creon Glass

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Geiteling 11,3580, België

Telefoon (phone): 011 43 12 50 011 43 12 50

Fax (fax): 011 43 12 51 011 43 12 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glas in Lood-Creon Glass: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glas in Lood-Creon Glass"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glas in Lood-Creon Glass"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glas in Lood-Creon Glass, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glas in Lood-Creon Glass. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glas in Lood-Creon Glass, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glas in Lood-Creon Glass. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glas in Lood-Creon Glass
Products information Glas in Lood-Creon Glass

BTW identificatienummer (tax): BE03893798828
Ondernemingsnummer: 2919036865
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Glas in Lood-Creon Glass zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glas in Lood-Creon Glass
(Get full report from official database of BE for Glas in Lood-Creon Glass)

Aanvulling soorten activiteiten voor Glas in Lood-Creon Glass
Addition kinds of activities for Glas in Lood-Creon Glass

12220000. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
14599900. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
29920104. Transmissievloeistof: gemaakt van aangekochte materialen | Transmission fluid: made from purchased materials
32990407. Plaques: klei, gips of papier mache | Plaques: clay, plaster, or papier mache
34430113. Behuizingen, druk | Housings, pressure
38420202. Applicators, katoen getipt | Applicators, cotton tipped
50510406. Blikplaat | Tin plate
59490000. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods

Werken bij Glas in Lood-Creon Glass: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glas in Lood-Creon Glass: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glas in Lood-Creon Glass. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glas in Lood-Creon Glass. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Glas in Lood-Creon Glass in sociale netwerken
Look for responds of Glas in Lood-Creon Glass in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glas in Lood-Creon Glass. Laat een reactie achter voor Glas in Lood-Creon Glass. Glas in Lood-Creon Glass bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glas in Lood-Creon Glass. Leave a respond for Glas in Lood-Creon Glass. Glas in Lood-Creon Glass on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glas in Lood-Creon Glass op de google maps. Adres en contacten Glas in Lood-Creon Glass
Location of Glas in Lood-Creon Glass on the google maps. Address and contacts of Glas in Lood-Creon Glass

Andere gerelateerde bedrijven als come Glas in Lood-Creon Glass Glas in Lood-Creon Glass: Hendrickx P | EPSON/G.P.E.-D.R.S | Bussy et Fils SA | TV Studio Edegem | T.B.S. - Torremans Bearing Service B.V.B.A.

Other related companies as Glas in Lood-Creon Glass: Hendrickx P | EPSON/G.P.E.-D.R.S | Bussy et Fils SA | TV Studio Edegem | T.B.S. - Torremans Bearing Service B.V.B.A.

Glas in Lood-Creon Glass is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is Glas in Lood-Creon Glass, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03893798828. Het bedrijf Glas in Lood-Creon Glass bevindt zich op het adres: Geiteling 11,3580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 399,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Glas in Lood-Creon Glass zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Glas in Lood-Creon Glass is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glas in Lood-Creon Glass is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glas in Lood-Creon Glass, openstaande posities, locatie van Glas in Lood-Creon Glass op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Glas in Lood-Creon Glass is a company, that was registered 1988 in Beringen region, Belgium. Full name of company is Glas in Lood-Creon Glass, company assigned to the tax number BE03893798828. The company Glas in Lood-Creon Glass is located at the address: Geiteling 11,3580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 399,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Glas in Lood-Creon Glass were not found.
The main activity of Glas in Lood-Creon Glass is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Glas in Lood-Creon Glass is not available. You also can look at reviews of Glas in Lood-Creon Glass, open positions, location of Glas in Lood-Creon Glass on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glas in Lood-Creon Glass, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glas in Lood-Creon Glass, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glas in Lood-Creon Glass, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glas in Lood-Creon Glass, employees, financial statistics.