ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP

Particuliere bedrijvencommunicatie • ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP
Private companiesCommunications • ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP

Contactgegevens ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP

Regio (region): Dentergem, België

Adres (address): Wontergemstraat 28,8720, België

Telefoon (phone): 051 53 51 76; 051 63 74 70 051 53 51 76; 051 63 74 70

Fax (fax): +32 (15) 245-78-77 +32 (15) 245-78-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP
Products information ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE07791473388
Ondernemingsnummer: 7685729980
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP
(Get full report from official database of BE for ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP
Addition kinds of activities for ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP

458100. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
14110302. Gabbro, dimensie-steengroeven | Gabbro, dimension-quarrying
28330212. Morfine en derivaten | Morphine and derivatives
28340400. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
32959903. Dakpanelen | Roofing granules
32979904. Grafiet vuurvaste materialen: koolstofbinding of keramische binding | Graphite refractories: carbon bond or ceramic bond
51590602. Tabak, blad | Tobacco, leaf
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services
83310105. Werkervaring centrum | Work experience center

Werken bij ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

Zoek naar antwoorden van ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP in sociale netwerken
Look for responds of ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP. Laat een reactie achter voor ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP. ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP. Leave a respond for ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP. ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP op de google maps. Adres en contacten ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP
Location of ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP on the google maps. Address and contacts of ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP: Billemont SPRL | Transtec NV | Intertransport BVBA | Chris Verschuren | SVL

Other related companies as ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP: Billemont SPRL | Transtec NV | Intertransport BVBA | Chris Verschuren | SVL

ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Dentergem, België. De volledige naam van het bedrijf is ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07791473388. Het bedrijf ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP bevindt zich op het adres: Wontergemstraat 28,8720. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP, openstaande posities, locatie van ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP is a company, that was registered 1991 in Dentergem region, Belgium. Full name of company is ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP, company assigned to the tax number BE07791473388. The company ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP is located at the address: Wontergemstraat 28,8720. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP were not found.
The main activity of ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP is not available. You also can look at reviews of ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP, open positions, location of ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP, Dentergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP, Dentergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADYNS-BAUDONCQ / TIFFANY'S GLASSHOP, employees, financial statistics.