Godratex BVBA

Contactgegevens Godratex BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Godratex BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Godratex BVBA

Regio (region): Kortrijk (Marke), België

Adres (address): Rekkemsestraat 102,8510, België

Telefoon (phone): 056 25 53 26 056 25 53 26

Fax (fax): 056 25 79 33 056 25 79 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Godratex BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Godratex BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Godratex BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Godratex BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Godratex BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Godratex BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Godratex BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Godratex BVBA
Products information Godratex BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08815673828
Ondernemingsnummer: 5028411865
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Godratex BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Godratex BVBA
(Get full report from official database of BE for Godratex BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Godratex BVBA
Addition kinds of activities for Godratex BVBA

358200. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
519904. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
22520000. Hosiery, nec | Hosiery, nec
35310801. Aggregate spreaders | Aggregate spreaders
50510408. Zink | Zinc
50990205. Pulphout | Pulpwood

Werken bij Godratex BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Godratex BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Godratex BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Godratex BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • Werfleider m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Hasselt zijn we op zoek naar een werfleider met ervaring m/v Je staat in voor de leiding van grote werven (openbare aanbestedingen) klasse 7 Aansturen van teams op de werf en overleggen met architecten en bouwheren

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Logopedist(e) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ALFAMED

    Type: Zelfstandige activiteit

    de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

Zoek naar antwoorden van Godratex BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Godratex BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Godratex BVBA. Laat een reactie achter voor Godratex BVBA. Godratex BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Godratex BVBA. Leave a respond for Godratex BVBA. Godratex BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Godratex BVBA op de google maps. Adres en contacten Godratex BVBA
Location of Godratex BVBA on the google maps. Address and contacts of Godratex BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Godratex BVBA Godratex BVBA: Scheerlinck | Procon BVBA | Arrow Marketing SPRL | MCS nv | Rembo Styling Nv

Other related companies as Godratex BVBA: Scheerlinck | Procon BVBA | Arrow Marketing SPRL | MCS nv | Rembo Styling Nv

Godratex BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Marke), België. De volledige naam van het bedrijf is Godratex BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08815673828. Het bedrijf Godratex BVBA bevindt zich op het adres: Rekkemsestraat 102,8510. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Godratex BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Godratex BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Godratex BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Godratex BVBA, openstaande posities, locatie van Godratex BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Godratex BVBA is a company, that was registered 2005 in Kortrijk (Marke) region, Belgium. Full name of company is Godratex BVBA, company assigned to the tax number BE08815673828. The company Godratex BVBA is located at the address: Rekkemsestraat 102,8510. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Godratex BVBA were not found.
The main activity of Godratex BVBA is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Godratex BVBA is not available. You also can look at reviews of Godratex BVBA, open positions, location of Godratex BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Godratex BVBA, Kortrijk (Marke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Godratex BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Godratex BVBA, Kortrijk (Marke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Godratex BVBA, employees, financial statistics.