Boekhoudingskantoor Bert De Greef

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Boekhoudingskantoor Bert De Greef
Private companiesPersonal Services • Boekhoudingskantoor Bert De Greef

Contactgegevens Boekhoudingskantoor Bert De Greef: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boekhoudingskantoor Bert De Greef: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boekhoudingskantoor Bert De Greef

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Borsbeeksebinnenweg 96,2640, België

Telefoon (phone): 03 440 68 90 03 440 68 90

Fax (fax): 03 440 84 06 03 440 84 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boekhoudingskantoor Bert De Greef: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boekhoudingskantoor Bert De Greef"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boekhoudingskantoor Bert De Greef"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boekhoudingskantoor Bert De Greef, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boekhoudingskantoor Bert De Greef. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boekhoudingskantoor Bert De Greef, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boekhoudingskantoor Bert De Greef. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boekhoudingskantoor Bert De Greef
Products information Boekhoudingskantoor Bert De Greef

BTW identificatienummer (tax): BE08820343017
Ondernemingsnummer: 7398437500
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Boekhoudingskantoor Bert De Greef zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boekhoudingskantoor Bert De Greef
(Get full report from official database of BE for Boekhoudingskantoor Bert De Greef)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boekhoudingskantoor Bert De Greef
Addition kinds of activities for Boekhoudingskantoor Bert De Greef

387300. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
20999900. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
22989900. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
51310106. Drapery materiaal, geweven | Drapery material, woven
51360300. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear

Werken bij Boekhoudingskantoor Bert De Greef: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boekhoudingskantoor Bert De Greef: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boekhoudingskantoor Bert De Greef. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boekhoudingskantoor Bert De Greef. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Tongeren/Riemst (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Multicompany Traineeship (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671271-inline.html?cid=Partner_VDAB ORMIT Multicompany Programme - Do you want to lead the future? It's a complicated world we're living in. Things have never moved faster and futures have never been more insecure. To succeed in this new world, companies need a new breed of people. Young wolves that aren't afraid to lead and steer. To show the path and be the first to jump in the deep. Head first. It's these leaders we build here at ORMIT. It's what this traineeship is all about: transforming you from a talented and ambitious youngster into a powerful future leader who knows how to get things done. What will you be doing exactly? The traineeship consists of a unique triple-play: A series of challenging projects - We hand-pick leading companies with interesting challenges that fit your skills and ambitions. You could end up in a bank or in a big pharma company. But you may also spend time at an HR specialist or in FMCG. Point is, you'll find yourself immersed in different sectors. And each time, you'll be assigned interesting projects, with managers that are eager to play a part in your development. You'll learn new skills and professional behaviour at lightning speed. Personal development - You probably understand by now that ORMIT heavily invests in your growth. We team you up with a talent development manager whose up-close and personal coaching will prove invaluable to your growth. You'll get systematic, quality feedback to gain self-insight and improve your self management and career management. Accelerated learning - We'll ask you to come to the ORMIT-office regularly for training in leadership skills (negotiating, situational leadership, change management ...). All these trainings are hosted by top specialists in their field. We'll also put you in intervision groups with peers, where you'll get brutally honest personal feedback. Combined, these classroom and intervision trainings will allow you to grow from a young starter to a confident and powerful professional in no time.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

Zoek naar antwoorden van Boekhoudingskantoor Bert De Greef in sociale netwerken
Look for responds of Boekhoudingskantoor Bert De Greef in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boekhoudingskantoor Bert De Greef. Laat een reactie achter voor Boekhoudingskantoor Bert De Greef. Boekhoudingskantoor Bert De Greef bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boekhoudingskantoor Bert De Greef. Leave a respond for Boekhoudingskantoor Bert De Greef. Boekhoudingskantoor Bert De Greef on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boekhoudingskantoor Bert De Greef op de google maps. Adres en contacten Boekhoudingskantoor Bert De Greef
Location of Boekhoudingskantoor Bert De Greef on the google maps. Address and contacts of Boekhoudingskantoor Bert De Greef

Andere gerelateerde bedrijven als come Boekhoudingskantoor Bert De Greef Boekhoudingskantoor Bert De Greef: DOVER BVBA | Moorkens Haven | Cousaert-Vanderdonckt BVBA | Willy Vogel Belgium B.V.B.A. | Dan Lacksman

Other related companies as Boekhoudingskantoor Bert De Greef: DOVER BVBA | Moorkens Haven | Cousaert-Vanderdonckt BVBA | Willy Vogel Belgium B.V.B.A. | Dan Lacksman

Boekhoudingskantoor Bert De Greef is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Boekhoudingskantoor Bert De Greef, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08820343017. Het bedrijf Boekhoudingskantoor Bert De Greef bevindt zich op het adres: Borsbeeksebinnenweg 96,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 537,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Boekhoudingskantoor Bert De Greef zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boekhoudingskantoor Bert De Greef is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boekhoudingskantoor Bert De Greef is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boekhoudingskantoor Bert De Greef, openstaande posities, locatie van Boekhoudingskantoor Bert De Greef op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boekhoudingskantoor Bert De Greef is a company, that was registered 1997 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is Boekhoudingskantoor Bert De Greef, company assigned to the tax number BE08820343017. The company Boekhoudingskantoor Bert De Greef is located at the address: Borsbeeksebinnenweg 96,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 537,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Boekhoudingskantoor Bert De Greef were not found.
The main activity of Boekhoudingskantoor Bert De Greef is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Boekhoudingskantoor Bert De Greef is not available. You also can look at reviews of Boekhoudingskantoor Bert De Greef, open positions, location of Boekhoudingskantoor Bert De Greef on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boekhoudingskantoor Bert De Greef, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boekhoudingskantoor Bert De Greef, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boekhoudingskantoor Bert De Greef, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boekhoudingskantoor Bert De Greef, employees, financial statistics.