ELIA SYSTEM OPERATOR

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • ELIA SYSTEM OPERATOR
Private companiesMembership Organizations • ELIA SYSTEM OPERATOR

Contactgegevens ELIA SYSTEM OPERATOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELIA SYSTEM OPERATOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELIA SYSTEM OPERATOR

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Keizerslaan 20,1000, België

Telefoon (phone): 02 546 70 11 02 546 70 11

Fax (fax): 02 546 70 10 02 546 70 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELIA SYSTEM OPERATOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELIA SYSTEM OPERATOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELIA SYSTEM OPERATOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELIA SYSTEM OPERATOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELIA SYSTEM OPERATOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELIA SYSTEM OPERATOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELIA SYSTEM OPERATOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELIA SYSTEM OPERATOR
Products information ELIA SYSTEM OPERATOR

BTW identificatienummer (tax): BE03536193847
Ondernemingsnummer: 8285308837
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ELIA SYSTEM OPERATOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELIA SYSTEM OPERATOR
(Get full report from official database of BE for ELIA SYSTEM OPERATOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELIA SYSTEM OPERATOR
Addition kinds of activities for ELIA SYSTEM OPERATOR

2048. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
097101. Speldiensten | Game services
753700. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
07830000. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
50640102. Vaatwassers | Dishwashers
92210404. Politiebescherming, lokale overheid | Police protection, local government

Werken bij ELIA SYSTEM OPERATOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELIA SYSTEM OPERATOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELIA SYSTEM OPERATOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELIA SYSTEM OPERATOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met groene vingers M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -        Zaaien -        Verplanten -        Bladstalen nemen -        Afval opruimen

  • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Technieker - monteur (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende van onze klanten, in en rond Mechelen, zijn we op zoek naar goede Techniekers. De functie algemeen: - Onderhoud en depannages bij de klant (particulier) - Inregelen, parametrering en verslaggeving van de installaties - Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van de bedrijven Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van het bedrijf - Telefonsich contact en contact in de winkel met klanten over technische issues - Repareren en onderhouden - Registreren van werkorders, verbruik van materialen, opmaak van offertes en facturatie van werkorders - Opvolgen van ophalingen en leveringen van herstelde toestellen en/of reservetoestellen bij klanten - Technisch commercieel een reparatie of een nieuw toestel kunnen uitleggen

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 20 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Bertem. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: LET'SGOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

Zoek naar antwoorden van ELIA SYSTEM OPERATOR in sociale netwerken
Look for responds of ELIA SYSTEM OPERATOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELIA SYSTEM OPERATOR. Laat een reactie achter voor ELIA SYSTEM OPERATOR. ELIA SYSTEM OPERATOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELIA SYSTEM OPERATOR. Leave a respond for ELIA SYSTEM OPERATOR. ELIA SYSTEM OPERATOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELIA SYSTEM OPERATOR op de google maps. Adres en contacten ELIA SYSTEM OPERATOR
Location of ELIA SYSTEM OPERATOR on the google maps. Address and contacts of ELIA SYSTEM OPERATOR

Andere gerelateerde bedrijven als come ELIA SYSTEM OPERATOR ELIA SYSTEM OPERATOR: Air Service Center BVBA | D V C NV | Arc | DE OLIVEIRA E SILVA BVBA | SIMAG CONSULT BVBA

Other related companies as ELIA SYSTEM OPERATOR: Air Service Center BVBA | D V C NV | Arc | DE OLIVEIRA E SILVA BVBA | SIMAG CONSULT BVBA

ELIA SYSTEM OPERATOR is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is ELIA SYSTEM OPERATOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03536193847. Het bedrijf ELIA SYSTEM OPERATOR bevindt zich op het adres: Keizerslaan 20,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 796,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ELIA SYSTEM OPERATOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELIA SYSTEM OPERATOR is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELIA SYSTEM OPERATOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELIA SYSTEM OPERATOR, openstaande posities, locatie van ELIA SYSTEM OPERATOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELIA SYSTEM OPERATOR is a company, that was registered 1987 in Brussel region, Belgium. Full name of company is ELIA SYSTEM OPERATOR, company assigned to the tax number BE03536193847. The company ELIA SYSTEM OPERATOR is located at the address: Keizerslaan 20,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 796,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ELIA SYSTEM OPERATOR were not found.
The main activity of ELIA SYSTEM OPERATOR is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELIA SYSTEM OPERATOR is not available. You also can look at reviews of ELIA SYSTEM OPERATOR, open positions, location of ELIA SYSTEM OPERATOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELIA SYSTEM OPERATOR, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELIA SYSTEM OPERATOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELIA SYSTEM OPERATOR, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELIA SYSTEM OPERATOR, employees, financial statistics.