5 Zintuigen (De)

Contactgegevens 5 Zintuigen (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 5 Zintuigen (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

5 Zintuigen (De)

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Wollestraat 49-51,8000, België

Telefoon (phone): 050 34 73 73 050 34 73 73

Fax (fax): 050 34 73 73 050 34 73 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 5 Zintuigen (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "5 Zintuigen (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "5 Zintuigen (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 5 Zintuigen (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 5 Zintuigen (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 5 Zintuigen (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 5 Zintuigen (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 5 Zintuigen (De)
Products information 5 Zintuigen (De)

BTW identificatienummer (tax): BE03525756835
Ondernemingsnummer: 9340545654
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in 5 Zintuigen (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 5 Zintuigen (De)
(Get full report from official database of BE for 5 Zintuigen (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor 5 Zintuigen (De)
Addition kinds of activities for 5 Zintuigen (De)

328103. Bouw van steenproducten | Building stone products
544199. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
23930000. Textielzakken | Textile bags
28340503. diuretica | Diuretics
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
36740213. Wafers (halfgeleider apparaten) | Wafers (semiconductor devices)
57340101. Modems, monitoren, terminals en schijven: computers | Modems, monitors, terminals, and disk drives: computers
80490501. Mondhygienist | Dental hygienist

Werken bij 5 Zintuigen (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 5 Zintuigen (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 5 Zintuigen (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 5 Zintuigen (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • Mobiele kraanmachinist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van 5 Zintuigen (De) in sociale netwerken
Look for responds of 5 Zintuigen (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor 5 Zintuigen (De). Laat een reactie achter voor 5 Zintuigen (De). 5 Zintuigen (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 5 Zintuigen (De). Leave a respond for 5 Zintuigen (De). 5 Zintuigen (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 5 Zintuigen (De) op de google maps. Adres en contacten 5 Zintuigen (De)
Location of 5 Zintuigen (De) on the google maps. Address and contacts of 5 Zintuigen (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come 5 Zintuigen (De) 5 Zintuigen (De): OLENSE PLAFONNERINGSWERKEN BVBA | Del'Haye Jacques BVBA | DIRECT LINK WORLDWIDE NV | Electromagnétique Charles Guilleaume SPRL | Marisan NV

Other related companies as 5 Zintuigen (De): OLENSE PLAFONNERINGSWERKEN BVBA | Del'Haye Jacques BVBA | DIRECT LINK WORLDWIDE NV | Electromagnétique Charles Guilleaume SPRL | Marisan NV

5 Zintuigen (De) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is 5 Zintuigen (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03525756835. Het bedrijf 5 Zintuigen (De) bevindt zich op het adres: Wollestraat 49-51,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 217,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in 5 Zintuigen (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 5 Zintuigen (De) is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 5 Zintuigen (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 5 Zintuigen (De), openstaande posities, locatie van 5 Zintuigen (De) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

5 Zintuigen (De) is a company, that was registered 2004 in Brugge region, Belgium. Full name of company is 5 Zintuigen (De), company assigned to the tax number BE03525756835. The company 5 Zintuigen (De) is located at the address: Wollestraat 49-51,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 217,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in 5 Zintuigen (De) were not found.
The main activity of 5 Zintuigen (De) is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 5 Zintuigen (De) is not available. You also can look at reviews of 5 Zintuigen (De), open positions, location of 5 Zintuigen (De) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 5 Zintuigen (De), Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 5 Zintuigen (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 5 Zintuigen (De), Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 5 Zintuigen (De), employees, financial statistics.