CARROSSERIE PETZEL BVBA

Contactgegevens CARROSSERIE PETZEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE PETZEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE PETZEL BVBA

Regio (region): Putte, België

Adres (address): Peulisstraat 6,2580, België

Telefoon (phone): 015 76 07 98 015 76 07 98

Fax (fax): 015 76 07 98; 015 75 24 45 015 76 07 98; 015 75 24 45

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE PETZEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE PETZEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE PETZEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE PETZEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE PETZEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE PETZEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE PETZEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE PETZEL BVBA
Products information CARROSSERIE PETZEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05937530517
Ondernemingsnummer: 4234375000
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CARROSSERIE PETZEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE PETZEL BVBA
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE PETZEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE PETZEL BVBA
Addition kinds of activities for CARROSSERIE PETZEL BVBA

335400. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
23990100. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
30690310. Rubberized stoffen | Rubberized fabrics
34460300. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
36690203. Pedestrian traffic control equipment | Pedestrian traffic control equipment
36990107. Elektrostatische deeltjesversnellers | Electrostatic particle accelerators
38129904. Indicatieve afwijking indicatoren | Pictorial deviation indicators
50910702. kano's | Canoes

Werken bij CARROSSERIE PETZEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE PETZEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE PETZEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE PETZEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE PETZEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE PETZEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE PETZEL BVBA. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE PETZEL BVBA. CARROSSERIE PETZEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE PETZEL BVBA. Leave a respond for CARROSSERIE PETZEL BVBA. CARROSSERIE PETZEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE PETZEL BVBA op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE PETZEL BVBA
Location of CARROSSERIE PETZEL BVBA on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE PETZEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE PETZEL BVBA CARROSSERIE PETZEL BVBA: Tuileries du Hainaut | Aertssens Copy Service BVBA | FRAJLICK CAMPUS | E.L.A. | Jacques Sanchez

Other related companies as CARROSSERIE PETZEL BVBA: Tuileries du Hainaut | Aertssens Copy Service BVBA | FRAJLICK CAMPUS | E.L.A. | Jacques Sanchez

CARROSSERIE PETZEL BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Putte, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE PETZEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05937530517. Het bedrijf CARROSSERIE PETZEL BVBA bevindt zich op het adres: Peulisstraat 6,2580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 181,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CARROSSERIE PETZEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE PETZEL BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE PETZEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE PETZEL BVBA, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE PETZEL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

CARROSSERIE PETZEL BVBA is a company, that was registered 1989 in Putte region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE PETZEL BVBA, company assigned to the tax number BE05937530517. The company CARROSSERIE PETZEL BVBA is located at the address: Peulisstraat 6,2580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 181,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CARROSSERIE PETZEL BVBA were not found.
The main activity of CARROSSERIE PETZEL BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE PETZEL BVBA is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE PETZEL BVBA, open positions, location of CARROSSERIE PETZEL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE PETZEL BVBA, Putte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE PETZEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE PETZEL BVBA, Putte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE PETZEL BVBA, employees, financial statistics.