BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL

Contactgegevens BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL

Regio (region): Gembloux (Grand-Leez), België

Adres (address): Rue de Perwez 25,5031, België

Telefoon (phone): 081 64 08 82 081 64 08 82

Fax (fax): 081 64 08 82; 081 64 03 42 081 64 08 82; 081 64 03 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL
Products information BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03345306396
Ondernemingsnummer: 7216613769
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL
(Get full report from official database of BE for BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL
Addition kinds of activities for BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL

145500. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
244902. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
356101. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
17529905. Linoleum installatie | Linoleum installation
26729902. Doek gevoerd papier: gemaakt van gekochte papier | Cloth lined paper: made from purchased paper
35599920. Verfmachines | Paint making machinery
37159907. Vrachtwagen chassis | Truck trailer chassis
38120123. Omnibearing indicatoren | Omnibearing indicators

Werken bij BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • Commercieel medewerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zonnebeke zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker. 

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL. Laat een reactie achter voor BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL. BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL. Leave a respond for BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL. BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL op de google maps. Adres en contacten BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL
Location of BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL on the google maps. Address and contacts of BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL: Fiscal Assistance SA | Adok Consulting in Kwaliteit BVBA | Amatex BVBA | LIMO ELEGANCE SPRL | Laurens Behaeghe

Other related companies as BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL: Fiscal Assistance SA | Adok Consulting in Kwaliteit BVBA | Amatex BVBA | LIMO ELEGANCE SPRL | Laurens Behaeghe

BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Gembloux (Grand-Leez), België. De volledige naam van het bedrijf is BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03345306396. Het bedrijf BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Perwez 25,5031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL, openstaande posities, locatie van BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL is a company, that was registered 1989 in Gembloux (Grand-Leez) region, Belgium. Full name of company is BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL, company assigned to the tax number BE03345306396. The company BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL is located at the address: Rue de Perwez 25,5031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL were not found.
The main activity of BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL is not available. You also can look at reviews of BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL, open positions, location of BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL, Gembloux (Grand-Leez): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL, Gembloux (Grand-Leez): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUFFIOUX TERRASSEMENT-BETON SPRL, employees, financial statistics.