Robberechts R & Zn NV

Contactgegevens Robberechts R & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Robberechts R & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Robberechts R & Zn NV

Regio (region): Opwijk, België

Adres (address): Klei 133,1745, België

Telefoon (phone): 052 37 08 06 052 37 08 06

Fax (fax): 052 37 48 31 052 37 48 31

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Robberechts R & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Robberechts R & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Robberechts R & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Robberechts R & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Robberechts R & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Robberechts R & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Robberechts R & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Robberechts R & Zn NV
Products information Robberechts R & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE03075317382
Ondernemingsnummer: 9408660888
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Robberechts R & Zn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Robberechts R & Zn NV
(Get full report from official database of BE for Robberechts R & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Robberechts R & Zn NV
Addition kinds of activities for Robberechts R & Zn NV

502199. Meubelen, nec | Furniture, nec
873400. Testlaboratoria | Testing laboratories
20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
32510202. Bouw van tegels, klei | Building tile, clay
33129903. Hekpalen, ijzer en staal | Fence posts, iron and steel
37110104. Auto's, elektrische, montage van | Cars, electric, assembly of
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
38250319. Potentiometrische instrumenten, behalve industriële procestype | Potentiometric instruments, except industrial process type
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen
56320101. Bontkleding, gemaakt op maat bestelling | Fur apparel, made to custom order

Werken bij Robberechts R & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Robberechts R & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Robberechts R & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Robberechts R & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • REDDER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Robberechts R & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of Robberechts R & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Robberechts R & Zn NV. Laat een reactie achter voor Robberechts R & Zn NV. Robberechts R & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Robberechts R & Zn NV. Leave a respond for Robberechts R & Zn NV. Robberechts R & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Robberechts R & Zn NV op de google maps. Adres en contacten Robberechts R & Zn NV
Location of Robberechts R & Zn NV on the google maps. Address and contacts of Robberechts R & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Robberechts R & Zn NV Robberechts R & Zn NV: DANIELI IL DIVINO | Prodito NV | Garmat Europe NV | Chocolaterie Guyliam N.V. | Wim Vandeputte

Other related companies as Robberechts R & Zn NV: DANIELI IL DIVINO | Prodito NV | Garmat Europe NV | Chocolaterie Guyliam N.V. | Wim Vandeputte

Robberechts R & Zn NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Opwijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Robberechts R & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03075317382. Het bedrijf Robberechts R & Zn NV bevindt zich op het adres: Klei 133,1745. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Robberechts R & Zn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Robberechts R & Zn NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Robberechts R & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Robberechts R & Zn NV, openstaande posities, locatie van Robberechts R & Zn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Robberechts R & Zn NV is a company, that was registered 2017 in Opwijk region, Belgium. Full name of company is Robberechts R & Zn NV, company assigned to the tax number BE03075317382. The company Robberechts R & Zn NV is located at the address: Klei 133,1745. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Robberechts R & Zn NV were not found.
The main activity of Robberechts R & Zn NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Robberechts R & Zn NV is not available. You also can look at reviews of Robberechts R & Zn NV, open positions, location of Robberechts R & Zn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Robberechts R & Zn NV, Opwijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Robberechts R & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Robberechts R & Zn NV, Opwijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Robberechts R & Zn NV, employees, financial statistics.