Aksent Fotografie

Contactgegevens Aksent Fotografie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aksent Fotografie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aksent Fotografie

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Oostendse Steenweg 59,8000, België

Telefoon (phone): 050 32 01 77 050 32 01 77

Fax (fax): 050 32 01 77 050 32 01 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aksent Fotografie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aksent Fotografie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aksent Fotografie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aksent Fotografie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aksent Fotografie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aksent Fotografie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aksent Fotografie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aksent Fotografie
Products information Aksent Fotografie

BTW identificatienummer (tax): BE08284759521
Ondernemingsnummer: 6601379394
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Aksent Fotografie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aksent Fotografie
(Get full report from official database of BE for Aksent Fotografie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aksent Fotografie
Addition kinds of activities for Aksent Fotografie

632499. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec
913199. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
01829900. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
36749902. Gunn effect apparaten | Gunn effect devices
37280101. Ailerons, vliegtuigen | Ailerons, aircraft
51990202. kalenders | Calendars

Werken bij Aksent Fotografie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aksent Fotografie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aksent Fotografie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aksent Fotografie. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Machine operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Aksent Fotografie in sociale netwerken
Look for responds of Aksent Fotografie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aksent Fotografie. Laat een reactie achter voor Aksent Fotografie. Aksent Fotografie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aksent Fotografie. Leave a respond for Aksent Fotografie. Aksent Fotografie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aksent Fotografie op de google maps. Adres en contacten Aksent Fotografie
Location of Aksent Fotografie on the google maps. Address and contacts of Aksent Fotografie

Andere gerelateerde bedrijven als come Aksent Fotografie Aksent Fotografie: ETS BAILLOT SA | L'Univers du Bureau SPRL | NUMAGOLD NV | DEPUYDT-MAHIEU | Van Ly sprl

Other related companies as Aksent Fotografie: ETS BAILLOT SA | L'Univers du Bureau SPRL | NUMAGOLD NV | DEPUYDT-MAHIEU | Van Ly sprl

Aksent Fotografie is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Aksent Fotografie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08284759521. Het bedrijf Aksent Fotografie bevindt zich op het adres: Oostendse Steenweg 59,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 716,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Aksent Fotografie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aksent Fotografie is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aksent Fotografie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aksent Fotografie, openstaande posities, locatie van Aksent Fotografie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aksent Fotografie is a company, that was registered 2011 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Aksent Fotografie, company assigned to the tax number BE08284759521. The company Aksent Fotografie is located at the address: Oostendse Steenweg 59,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 716,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Aksent Fotografie were not found.
The main activity of Aksent Fotografie is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aksent Fotografie is not available. You also can look at reviews of Aksent Fotografie, open positions, location of Aksent Fotografie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aksent Fotografie, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aksent Fotografie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aksent Fotografie, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aksent Fotografie, employees, financial statistics.