ASA Systems SA

Contactgegevens ASA Systems SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASA Systems SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASA Systems SA

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Edith Cavellstraat 86 Bus 15,1180, België

Telefoon (phone): 02 344 18 50 02 344 18 50

Fax (fax): 02 344 19 56 02 344 19 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASA Systems SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASA Systems SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASA Systems SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASA Systems SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASA Systems SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASA Systems SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASA Systems SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASA Systems SA
Products information ASA Systems SA

BTW identificatienummer (tax): BE08059814453
Ondernemingsnummer: 5186614990
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ASA Systems SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASA Systems SA
(Get full report from official database of BE for ASA Systems SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASA Systems SA
Addition kinds of activities for ASA Systems SA

252101. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
289202. Secondary high explosives | Secondary high explosives
09199906. Zeewier, het verzamelen van | Seaweed, gathering of
31619902. aktetassen | Briefcases
35310402. Batching planten, voor aggregaat beton en bulk cement | Batching plants, for aggregate concrete and bulk cement
51691201. alcoholen | Alcohols
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring

Werken bij ASA Systems SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASA Systems SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASA Systems SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASA Systems SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

  • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van ASA Systems SA in sociale netwerken
Look for responds of ASA Systems SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASA Systems SA. Laat een reactie achter voor ASA Systems SA. ASA Systems SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASA Systems SA. Leave a respond for ASA Systems SA. ASA Systems SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASA Systems SA op de google maps. Adres en contacten ASA Systems SA
Location of ASA Systems SA on the google maps. Address and contacts of ASA Systems SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ASA Systems SA ASA Systems SA: SMEETS & Zonen NV | Toyota Tsusho Europe nv-sa Forklift Division | Duplik8 Com | AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES | Martiny sprl

Other related companies as ASA Systems SA: SMEETS & Zonen NV | Toyota Tsusho Europe nv-sa Forklift Division | Duplik8 Com | AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES | Martiny sprl

ASA Systems SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is ASA Systems SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08059814453. Het bedrijf ASA Systems SA bevindt zich op het adres: Edith Cavellstraat 86 Bus 15,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ASA Systems SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASA Systems SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASA Systems SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASA Systems SA, openstaande posities, locatie van ASA Systems SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASA Systems SA is a company, that was registered 2000 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is ASA Systems SA, company assigned to the tax number BE08059814453. The company ASA Systems SA is located at the address: Edith Cavellstraat 86 Bus 15,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ASA Systems SA were not found.
The main activity of ASA Systems SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ASA Systems SA is not available. You also can look at reviews of ASA Systems SA, open positions, location of ASA Systems SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASA Systems SA, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASA Systems SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASA Systems SA, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASA Systems SA, employees, financial statistics.