Lambrechts NV

Contactgegevens Lambrechts NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lambrechts NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lambrechts NV

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Taunusweg 8,3600, België

Telefoon (phone): 089 62 03 20; 011 32 51 27; 011 54 79 28 089 62 03 20; 011 32 51 27; 011 54 79 28

Fax (fax): 089 41 73 85; 089 62 03 82 089 41 73 85; 089 62 03 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lambrechts NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lambrechts NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lambrechts NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lambrechts NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lambrechts NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lambrechts NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lambrechts NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lambrechts NV
Products information Lambrechts NV

BTW identificatienummer (tax): BE09173004150
Ondernemingsnummer: 1110961914
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Lambrechts NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lambrechts NV
(Get full report from official database of BE for Lambrechts NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lambrechts NV
Addition kinds of activities for Lambrechts NV

15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
25210201. Boekenkasten, kantoor: hout | Bookcases, office: wood
34529900. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, nec | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
49310000. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
50720300. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories

Werken bij Lambrechts NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lambrechts NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lambrechts NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lambrechts NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Schrijnwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een schrijnwerker-plaatser.  * Takenpakket:  Parket plaatsen Laminaat plaatsen  Gyproc  plaatsen Keukens plaatsen  Plafonds plaatsen 

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Jobstudent Carwash (m/v) (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Poetsen van wagens Meehelpen in de carwash Wagens verplaatsen

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van Lambrechts NV in sociale netwerken
Look for responds of Lambrechts NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lambrechts NV. Laat een reactie achter voor Lambrechts NV. Lambrechts NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lambrechts NV. Leave a respond for Lambrechts NV. Lambrechts NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lambrechts NV op de google maps. Adres en contacten Lambrechts NV
Location of Lambrechts NV on the google maps. Address and contacts of Lambrechts NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lambrechts NV Lambrechts NV: Michel BVBA | Paccar Financial Belux BVBA | ACL Belgium N.V. | R. De Sutter N.V. | LETRAS DA SILVA ANTONIO JOO

Other related companies as Lambrechts NV: Michel BVBA | Paccar Financial Belux BVBA | ACL Belgium N.V. | R. De Sutter N.V. | LETRAS DA SILVA ANTONIO JOO

Lambrechts NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Lambrechts NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09173004150. Het bedrijf Lambrechts NV bevindt zich op het adres: Taunusweg 8,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Lambrechts NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lambrechts NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lambrechts NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lambrechts NV, openstaande posities, locatie van Lambrechts NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lambrechts NV is a company, that was registered 2006 in Genk region, Belgium. Full name of company is Lambrechts NV, company assigned to the tax number BE09173004150. The company Lambrechts NV is located at the address: Taunusweg 8,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Lambrechts NV were not found.
The main activity of Lambrechts NV is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lambrechts NV is not available. You also can look at reviews of Lambrechts NV, open positions, location of Lambrechts NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lambrechts NV, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lambrechts NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lambrechts NV, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lambrechts NV, employees, financial statistics.