AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Contactgegevens AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Kruisdagenlaan 93,1200, België

Telefoon (phone): 02 736 28 59; 0475 52 31 88 02 736 28 59; 0475 52 31 88

Fax (fax): 02 735 93 48 02 735 93 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
Products information AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

BTW identificatienummer (tax): BE02747924804
Ondernemingsnummer: 8404510498
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
(Get full report from official database of BE for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
Addition kinds of activities for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
147900. Chemische en meststoffenbouw | Chemical and fertilizer mining
154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
32720317. Krukjes, prefab terrazzo | Stools, precast terrazzo
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
48329901. Etnische programmering | Ethnic programming

Werken bij AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS in sociale netwerken
Look for responds of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Laat een reactie achter voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Leave a respond for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS op de google maps. Adres en contacten AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
Location of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS on the google maps. Address and contacts of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Andere gerelateerde bedrijven als come AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: Studio DT BVBA | ANC ETS KAUFFMAN SA | Verschooten H BVBA | Agora Mode Accessoires N.V. | JANSEN

Other related companies as AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: Studio DT BVBA | ANC ETS KAUFFMAN SA | Verschooten H BVBA | Agora Mode Accessoires N.V. | JANSEN

AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02747924804. Het bedrijf AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS bevindt zich op het adres: Kruisdagenlaan 93,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 743,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, openstaande posities, locatie van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is a company, that was registered 2001 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, company assigned to the tax number BE02747924804. The company AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is located at the address: Kruisdagenlaan 93,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 743,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS were not found.
The main activity of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is not available. You also can look at reviews of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, open positions, location of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, employees, financial statistics.