Deneef Andy BVBA

Contactgegevens Deneef Andy BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deneef Andy BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deneef Andy BVBA

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Tennisstraat 114,9050, België

Telefoon (phone): 09 232 10 16; 09 329 40 16; 0475 83 94 52 09 232 10 16; 09 329 40 16; 0475 83 94 52

Fax (fax): 09 329 50 16 09 329 50 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deneef Andy BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deneef Andy BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deneef Andy BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deneef Andy BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deneef Andy BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deneef Andy BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deneef Andy BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deneef Andy BVBA
Products information Deneef Andy BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08413024902
Ondernemingsnummer: 5001495361
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Deneef Andy BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deneef Andy BVBA
(Get full report from official database of BE for Deneef Andy BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deneef Andy BVBA
Addition kinds of activities for Deneef Andy BVBA

508503. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
509300. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
25190304. Televisie kasten, plastic | Television cabinets, plastic
35440105. Dies, plastiekvorming | Dies, plastics forming
35499903. Pail Mills | Pail mills
36630101. Airborne radio communicatie apparatuur | Airborne radio communications equipment
36630111. Transmitter-ontvangers, radio | Transmitter-receivers, radio
37310102. Vrachtvaartuigen, bouw en reparatie | Cargo vessels, building and repairing
50840304. Zaagmolen machines en uitrusting | Sawmill machinery and equipment

Werken bij Deneef Andy BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deneef Andy BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deneef Andy BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deneef Andy BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - ontvangen van klanten en transportfirma's - manueel lossen en laden - inkomende en uitgaande orders verwerken - goederen verwerken in het ERP systeem - magazijn mee proper houden - heftruck rijden

  • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

Zoek naar antwoorden van Deneef Andy BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Deneef Andy BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deneef Andy BVBA. Laat een reactie achter voor Deneef Andy BVBA. Deneef Andy BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deneef Andy BVBA. Leave a respond for Deneef Andy BVBA. Deneef Andy BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deneef Andy BVBA op de google maps. Adres en contacten Deneef Andy BVBA
Location of Deneef Andy BVBA on the google maps. Address and contacts of Deneef Andy BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deneef Andy BVBA Deneef Andy BVBA: JARDIPOL SPRL | SPEOS BELGIUM SA | Intercompost CVBA | Devlies & Co | Publipaul N.V.

Other related companies as Deneef Andy BVBA: JARDIPOL SPRL | SPEOS BELGIUM SA | Intercompost CVBA | Devlies & Co | Publipaul N.V.

Deneef Andy BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is Deneef Andy BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08413024902. Het bedrijf Deneef Andy BVBA bevindt zich op het adres: Tennisstraat 114,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Deneef Andy BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deneef Andy BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deneef Andy BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deneef Andy BVBA, openstaande posities, locatie van Deneef Andy BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deneef Andy BVBA is a company, that was registered 2008 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is Deneef Andy BVBA, company assigned to the tax number BE08413024902. The company Deneef Andy BVBA is located at the address: Tennisstraat 114,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Deneef Andy BVBA were not found.
The main activity of Deneef Andy BVBA is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Deneef Andy BVBA is not available. You also can look at reviews of Deneef Andy BVBA, open positions, location of Deneef Andy BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deneef Andy BVBA, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deneef Andy BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deneef Andy BVBA, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deneef Andy BVBA, employees, financial statistics.