Garage De Beuckelaer BVBA

Contactgegevens Garage De Beuckelaer BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage De Beuckelaer BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage De Beuckelaer BVBA

Regio (region): Brecht, België

Adres (address): Beukenlei 21-23,2960, België

Telefoon (phone): 03 636 42 94 03 636 42 94

Fax (fax): 03 636 45 27 03 636 45 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage De Beuckelaer BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage De Beuckelaer BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage De Beuckelaer BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage De Beuckelaer BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage De Beuckelaer BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage De Beuckelaer BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage De Beuckelaer BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage De Beuckelaer BVBA
Products information Garage De Beuckelaer BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03853698730
Ondernemingsnummer: 7447052001
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Garage De Beuckelaer BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage De Beuckelaer BVBA
(Get full report from official database of BE for Garage De Beuckelaer BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage De Beuckelaer BVBA
Addition kinds of activities for Garage De Beuckelaer BVBA

179905. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
571901. Keukengerei | Kitchenware
01750000. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
20239910. Gemalen melk | Malted milk
24991007. Tandenstokers, hout | Toothpicks, wood
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
39449907. Motoren, miniatuur | Engines, miniature
51129910. Tabulatiekaarten | Tabulation cards

Werken bij Garage De Beuckelaer BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage De Beuckelaer BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage De Beuckelaer BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage De Beuckelaer BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

Zoek naar antwoorden van Garage De Beuckelaer BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Garage De Beuckelaer BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage De Beuckelaer BVBA. Laat een reactie achter voor Garage De Beuckelaer BVBA. Garage De Beuckelaer BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage De Beuckelaer BVBA. Leave a respond for Garage De Beuckelaer BVBA. Garage De Beuckelaer BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage De Beuckelaer BVBA op de google maps. Adres en contacten Garage De Beuckelaer BVBA
Location of Garage De Beuckelaer BVBA on the google maps. Address and contacts of Garage De Beuckelaer BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage De Beuckelaer BVBA Garage De Beuckelaer BVBA: Chamar Electronics NV | Rhodos (Les) | Depriester Alg Onderneming NV | Tevona | CompAir N.V.

Other related companies as Garage De Beuckelaer BVBA: Chamar Electronics NV | Rhodos (Les) | Depriester Alg Onderneming NV | Tevona | CompAir N.V.

Garage De Beuckelaer BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brecht, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage De Beuckelaer BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03853698730. Het bedrijf Garage De Beuckelaer BVBA bevindt zich op het adres: Beukenlei 21-23,2960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Garage De Beuckelaer BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage De Beuckelaer BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage De Beuckelaer BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage De Beuckelaer BVBA, openstaande posities, locatie van Garage De Beuckelaer BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage De Beuckelaer BVBA is a company, that was registered 1985 in Brecht region, Belgium. Full name of company is Garage De Beuckelaer BVBA, company assigned to the tax number BE03853698730. The company Garage De Beuckelaer BVBA is located at the address: Beukenlei 21-23,2960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Garage De Beuckelaer BVBA were not found.
The main activity of Garage De Beuckelaer BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage De Beuckelaer BVBA is not available. You also can look at reviews of Garage De Beuckelaer BVBA, open positions, location of Garage De Beuckelaer BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage De Beuckelaer BVBA, Brecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage De Beuckelaer BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage De Beuckelaer BVBA, Brecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage De Beuckelaer BVBA, employees, financial statistics.