Batens Erik BVBA

Contactgegevens Batens Erik BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Batens Erik BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Batens Erik BVBA

Regio (region): Kruibeke (Rupelmonde), België

Adres (address): Zoete Moederstraat 17,9150, België

Telefoon (phone): 03 774 45 27; 0497 45 10 45 03 774 45 27; 0497 45 10 45

Fax (fax): 03 774 59 26 03 774 59 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Batens Erik BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Batens Erik BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Batens Erik BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Batens Erik BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Batens Erik BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Batens Erik BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Batens Erik BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Batens Erik BVBA
Products information Batens Erik BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04368682861
Ondernemingsnummer: 8905761718
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Batens Erik BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Batens Erik BVBA
(Get full report from official database of BE for Batens Erik BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Batens Erik BVBA
Addition kinds of activities for Batens Erik BVBA

325301. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
381206. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
15419900. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
73749904. Keypunch service | Keypunch service
80499907. Verloskundige | Midwife
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij Batens Erik BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Batens Erik BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Batens Erik BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Batens Erik BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent slagerij (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VAN RAEMDONCK-HEYNINCKX

    Type: Studentenjob

    u staat in voor het versnijden van vleeswaren en de bediening van klanten.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

Zoek naar antwoorden van Batens Erik BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Batens Erik BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Batens Erik BVBA. Laat een reactie achter voor Batens Erik BVBA. Batens Erik BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Batens Erik BVBA. Leave a respond for Batens Erik BVBA. Batens Erik BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Batens Erik BVBA op de google maps. Adres en contacten Batens Erik BVBA
Location of Batens Erik BVBA on the google maps. Address and contacts of Batens Erik BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Batens Erik BVBA Batens Erik BVBA: TUFFREAU LUC BVBA | COENRAETS SA | Dewulf Aqua BVBA | Menuiserie Godart SA | M. Myten

Other related companies as Batens Erik BVBA: TUFFREAU LUC BVBA | COENRAETS SA | Dewulf Aqua BVBA | Menuiserie Godart SA | M. Myten

Batens Erik BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Kruibeke (Rupelmonde), België. De volledige naam van het bedrijf is Batens Erik BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04368682861. Het bedrijf Batens Erik BVBA bevindt zich op het adres: Zoete Moederstraat 17,9150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 711,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Batens Erik BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Batens Erik BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Batens Erik BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Batens Erik BVBA, openstaande posities, locatie van Batens Erik BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Batens Erik BVBA is a company, that was registered 2004 in Kruibeke (Rupelmonde) region, Belgium. Full name of company is Batens Erik BVBA, company assigned to the tax number BE04368682861. The company Batens Erik BVBA is located at the address: Zoete Moederstraat 17,9150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 711,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Batens Erik BVBA were not found.
The main activity of Batens Erik BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Batens Erik BVBA is not available. You also can look at reviews of Batens Erik BVBA, open positions, location of Batens Erik BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Batens Erik BVBA, Kruibeke (Rupelmonde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Batens Erik BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Batens Erik BVBA, Kruibeke (Rupelmonde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Batens Erik BVBA, employees, financial statistics.