MCA-Corryn Marc

Contactgegevens MCA-Corryn Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MCA-Corryn Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

MCA-Corryn Marc

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Meerweg 106,1600, België

Telefoon (phone): 02 377 92 34 02 377 92 34

Fax (fax): 02 331 39 80 02 331 39 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MCA-Corryn Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MCA-Corryn Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MCA-Corryn Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MCA-Corryn Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MCA-Corryn Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MCA-Corryn Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MCA-Corryn Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MCA-Corryn Marc
Products information MCA-Corryn Marc

BTW identificatienummer (tax): BE03524108886
Ondernemingsnummer: 9033477783
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MCA-Corryn Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MCA-Corryn Marc
(Get full report from official database of BE for MCA-Corryn Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor MCA-Corryn Marc
Addition kinds of activities for MCA-Corryn Marc

327100. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
20240200. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
22979900. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
23849902. Kledingjurken, mannen en vrouwen: van aangekochte materialen | Dressing gowns, men's and women's: from purchased materials
35190203. Gouverneurs, dieselmotor | Governors, diesel engine
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
36740306. Zonnepanelen | Solar cells
76290201. Reparatie van elektrische apparatuur, hoogspanning | Electrical equipment repair, high voltage
79290000. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups

Werken bij MCA-Corryn Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MCA-Corryn Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MCA-Corryn Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MCA-Corryn Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

Zoek naar antwoorden van MCA-Corryn Marc in sociale netwerken
Look for responds of MCA-Corryn Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor MCA-Corryn Marc. Laat een reactie achter voor MCA-Corryn Marc. MCA-Corryn Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MCA-Corryn Marc. Leave a respond for MCA-Corryn Marc. MCA-Corryn Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MCA-Corryn Marc op de google maps. Adres en contacten MCA-Corryn Marc
Location of MCA-Corryn Marc on the google maps. Address and contacts of MCA-Corryn Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come MCA-Corryn Marc MCA-Corryn Marc: Pauly Andrianne SPRL | Bildo Construction NV | Terres de Charmee | Leroy Paul & Partners CVBA | Fernand Domange

Other related companies as MCA-Corryn Marc: Pauly Andrianne SPRL | Bildo Construction NV | Terres de Charmee | Leroy Paul & Partners CVBA | Fernand Domange

MCA-Corryn Marc is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is MCA-Corryn Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03524108886. Het bedrijf MCA-Corryn Marc bevindt zich op het adres: Meerweg 106,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MCA-Corryn Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MCA-Corryn Marc is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MCA-Corryn Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MCA-Corryn Marc, openstaande posities, locatie van MCA-Corryn Marc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MCA-Corryn Marc is a company, that was registered 2007 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is MCA-Corryn Marc, company assigned to the tax number BE03524108886. The company MCA-Corryn Marc is located at the address: Meerweg 106,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MCA-Corryn Marc were not found.
The main activity of MCA-Corryn Marc is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MCA-Corryn Marc is not available. You also can look at reviews of MCA-Corryn Marc, open positions, location of MCA-Corryn Marc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MCA-Corryn Marc, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MCA-Corryn Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MCA-Corryn Marc, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MCA-Corryn Marc, employees, financial statistics.