GIGI Robberechts SPRL

Contactgegevens GIGI Robberechts SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIGI Robberechts SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIGI Robberechts SPRL

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Rue des Brasseurs 95,7500, België

Telefoon (phone): 069 22 60 35 069 22 60 35

Fax (fax): 069 22 58 19 069 22 58 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIGI Robberechts SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIGI Robberechts SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIGI Robberechts SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIGI Robberechts SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIGI Robberechts SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIGI Robberechts SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIGI Robberechts SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIGI Robberechts SPRL
Products information GIGI Robberechts SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06092163085
Ondernemingsnummer: 7547576904
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GIGI Robberechts SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIGI Robberechts SPRL
(Get full report from official database of BE for GIGI Robberechts SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIGI Robberechts SPRL
Addition kinds of activities for GIGI Robberechts SPRL

25119900. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
28210219. Vinylharsen, nec | Vinyl resins, nec
28650402. Koolteer: ruwe producten, tussenproducten en destillaten | Coal tar: crudes, intermediates, and distillates
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
38250201. Analoge-digitale omzetters, elektronisch instrumentatie type | Analog-digital converters, electronic instrumentation type
58120110. Koreaans restaurant | Korean restaurant
59999904. luifels | Awnings
79991507. Observatie toren operatie | Observation tower operation
96210401. Regeling, administratie van vervoer, federale overheid | Regulation, administration of transportation, federal government

Werken bij GIGI Robberechts SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIGI Robberechts SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIGI Robberechts SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIGI Robberechts SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Keukenoperator voor voedingsbedrijf / voltijds / 2 ploegen / Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenoperator. Je staat in voor de bereiding en aanlevering van verschillende ingrediënten en sauzen voor de kant- en klaar maaltijden m.b.v. machines en installaties. Je zorgt ervoor dat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd kan worden, conform de kwaliteitsvereisten.

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LILLY FOODS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van GIGI Robberechts SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GIGI Robberechts SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIGI Robberechts SPRL. Laat een reactie achter voor GIGI Robberechts SPRL. GIGI Robberechts SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIGI Robberechts SPRL. Leave a respond for GIGI Robberechts SPRL. GIGI Robberechts SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIGI Robberechts SPRL op de google maps. Adres en contacten GIGI Robberechts SPRL
Location of GIGI Robberechts SPRL on the google maps. Address and contacts of GIGI Robberechts SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GIGI Robberechts SPRL GIGI Robberechts SPRL: MAISON DU TIROIR-CAISSE | GT-Networks | Génération | TRANSPORTS VERVAEKE NV | Styleviation B.V.B.A.

Other related companies as GIGI Robberechts SPRL: MAISON DU TIROIR-CAISSE | GT-Networks | Génération | TRANSPORTS VERVAEKE NV | Styleviation B.V.B.A.

GIGI Robberechts SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is GIGI Robberechts SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06092163085. Het bedrijf GIGI Robberechts SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Brasseurs 95,7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GIGI Robberechts SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GIGI Robberechts SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIGI Robberechts SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIGI Robberechts SPRL, openstaande posities, locatie van GIGI Robberechts SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GIGI Robberechts SPRL is a company, that was registered 2012 in Tournai region, Belgium. Full name of company is GIGI Robberechts SPRL, company assigned to the tax number BE06092163085. The company GIGI Robberechts SPRL is located at the address: Rue des Brasseurs 95,7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GIGI Robberechts SPRL were not found.
The main activity of GIGI Robberechts SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GIGI Robberechts SPRL is not available. You also can look at reviews of GIGI Robberechts SPRL, open positions, location of GIGI Robberechts SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIGI Robberechts SPRL, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIGI Robberechts SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIGI Robberechts SPRL, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIGI Robberechts SPRL, employees, financial statistics.