VANELEK-VANOPLINUS F BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • VANELEK-VANOPLINUS F BVBA
Private companiesEducational Services • VANELEK-VANOPLINUS F BVBA

Contactgegevens VANELEK-VANOPLINUS F BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANELEK-VANOPLINUS F BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANELEK-VANOPLINUS F BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Zwaaikomstraat 26,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 89 64 051 20 89 64

Fax (fax): 051 24 33 93 051 24 33 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANELEK-VANOPLINUS F BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANELEK-VANOPLINUS F BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANELEK-VANOPLINUS F BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANELEK-VANOPLINUS F BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANELEK-VANOPLINUS F BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANELEK-VANOPLINUS F BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANELEK-VANOPLINUS F BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANELEK-VANOPLINUS F BVBA
Products information VANELEK-VANOPLINUS F BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03427429199
Ondernemingsnummer: 6018829345
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VANELEK-VANOPLINUS F BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANELEK-VANOPLINUS F BVBA
(Get full report from official database of BE for VANELEK-VANOPLINUS F BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANELEK-VANOPLINUS F BVBA
Addition kinds of activities for VANELEK-VANOPLINUS F BVBA

283303. antibiotica | Antibiotics
527199. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
754901. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services
01610400. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
20480106. Gekrimpte haver, bereid als diervoeder | Crimped oats, prepared as animal feed
27410000. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
28510401. Verf verwijderaars | Paint removers
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products
86419906. Zingende samenleving | Singing society

Werken bij VANELEK-VANOPLINUS F BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANELEK-VANOPLINUS F BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANELEK-VANOPLINUS F BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANELEK-VANOPLINUS F BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Kelner (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Scherpenheuvel en omgeving

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van VANELEK-VANOPLINUS F BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANELEK-VANOPLINUS F BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANELEK-VANOPLINUS F BVBA. Laat een reactie achter voor VANELEK-VANOPLINUS F BVBA. VANELEK-VANOPLINUS F BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANELEK-VANOPLINUS F BVBA. Leave a respond for VANELEK-VANOPLINUS F BVBA. VANELEK-VANOPLINUS F BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANELEK-VANOPLINUS F BVBA op de google maps. Adres en contacten VANELEK-VANOPLINUS F BVBA
Location of VANELEK-VANOPLINUS F BVBA on the google maps. Address and contacts of VANELEK-VANOPLINUS F BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANELEK-VANOPLINUS F BVBA VANELEK-VANOPLINUS F BVBA: Ghillemyn R | Atelier Moens | Transnubel NV | Omnibelvino Import BVBA | De Noyette nv

Other related companies as VANELEK-VANOPLINUS F BVBA: Ghillemyn R | Atelier Moens | Transnubel NV | Omnibelvino Import BVBA | De Noyette nv

VANELEK-VANOPLINUS F BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is VANELEK-VANOPLINUS F BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03427429199. Het bedrijf VANELEK-VANOPLINUS F BVBA bevindt zich op het adres: Zwaaikomstraat 26,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 707,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VANELEK-VANOPLINUS F BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANELEK-VANOPLINUS F BVBA is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANELEK-VANOPLINUS F BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANELEK-VANOPLINUS F BVBA, openstaande posities, locatie van VANELEK-VANOPLINUS F BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANELEK-VANOPLINUS F BVBA is a company, that was registered 1993 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is VANELEK-VANOPLINUS F BVBA, company assigned to the tax number BE03427429199. The company VANELEK-VANOPLINUS F BVBA is located at the address: Zwaaikomstraat 26,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 707,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VANELEK-VANOPLINUS F BVBA were not found.
The main activity of VANELEK-VANOPLINUS F BVBA is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANELEK-VANOPLINUS F BVBA is not available. You also can look at reviews of VANELEK-VANOPLINUS F BVBA, open positions, location of VANELEK-VANOPLINUS F BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANELEK-VANOPLINUS F BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANELEK-VANOPLINUS F BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANELEK-VANOPLINUS F BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANELEK-VANOPLINUS F BVBA, employees, financial statistics.