Azimut-Devos Sacha

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Azimut-Devos Sacha
Private companiesTransportation by Air • Azimut-Devos Sacha

Contactgegevens Azimut-Devos Sacha: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Azimut-Devos Sacha: address, phone, fax, email, website, opening hours

Azimut-Devos Sacha

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Visserijstraat 118,1160, België

Telefoon (phone): 02 660 21 74 02 660 21 74

Fax (fax): 02 660 21 74 02 660 21 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Azimut-Devos Sacha: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Azimut-Devos Sacha"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Azimut-Devos Sacha"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Azimut-Devos Sacha, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Azimut-Devos Sacha. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Azimut-Devos Sacha, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Azimut-Devos Sacha. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Azimut-Devos Sacha
Products information Azimut-Devos Sacha

BTW identificatienummer (tax): BE06765899658
Ondernemingsnummer: 8587158203
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Azimut-Devos Sacha zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Azimut-Devos Sacha
(Get full report from official database of BE for Azimut-Devos Sacha)

Aanvulling soorten activiteiten voor Azimut-Devos Sacha
Addition kinds of activities for Azimut-Devos Sacha

729901. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services
17999921. Grave opgraving | Grave excavation
25910201. Blinds verticaal | Blinds vertical
28690311. Oxaalzuur en metaalzouten | Oxalic acid and metallic salts
33540202. Buisbloemen, geëxtrudeerd, aluminium | Tube blooms, extruded, aluminum
51220201. Scheermesjes | Razor blades
73790203. Online diensten technologie consultants | Online services technology consultants

Werken bij Azimut-Devos Sacha: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Azimut-Devos Sacha: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Azimut-Devos Sacha. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Azimut-Devos Sacha. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van Azimut-Devos Sacha in sociale netwerken
Look for responds of Azimut-Devos Sacha in social networks

Lees alle opmerkingen voor Azimut-Devos Sacha. Laat een reactie achter voor Azimut-Devos Sacha. Azimut-Devos Sacha bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Azimut-Devos Sacha. Leave a respond for Azimut-Devos Sacha. Azimut-Devos Sacha on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Azimut-Devos Sacha op de google maps. Adres en contacten Azimut-Devos Sacha
Location of Azimut-Devos Sacha on the google maps. Address and contacts of Azimut-Devos Sacha

Andere gerelateerde bedrijven als come Azimut-Devos Sacha Azimut-Devos Sacha: Flanders Digital Color BVBA | Flipts & Dobbels Weverij | A.C.V.R. BVBA | STRUCTO NV | Dima-Top

Other related companies as Azimut-Devos Sacha: Flanders Digital Color BVBA | Flipts & Dobbels Weverij | A.C.V.R. BVBA | STRUCTO NV | Dima-Top

Azimut-Devos Sacha is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is Azimut-Devos Sacha, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06765899658. Het bedrijf Azimut-Devos Sacha bevindt zich op het adres: Visserijstraat 118,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Azimut-Devos Sacha zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Azimut-Devos Sacha is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Azimut-Devos Sacha is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Azimut-Devos Sacha, openstaande posities, locatie van Azimut-Devos Sacha op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Azimut-Devos Sacha is a company, that was registered 2013 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is Azimut-Devos Sacha, company assigned to the tax number BE06765899658. The company Azimut-Devos Sacha is located at the address: Visserijstraat 118,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Azimut-Devos Sacha were not found.
The main activity of Azimut-Devos Sacha is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Azimut-Devos Sacha is not available. You also can look at reviews of Azimut-Devos Sacha, open positions, location of Azimut-Devos Sacha on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Azimut-Devos Sacha, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Azimut-Devos Sacha, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Azimut-Devos Sacha, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Azimut-Devos Sacha, employees, financial statistics.