Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor

Contactgegevens Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Luikersteenweg 187,3500, België

Telefoon (phone): 011 28 18 81 011 28 18 81

Fax (fax): 011 28 16 19 011 28 16 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor
Products information Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor

BTW identificatienummer (tax): BE01104644775
Ondernemingsnummer: 9706665039
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor
(Get full report from official database of BE for Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor
Addition kinds of activities for Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor

9131. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
021399. Hogs, nec | Hogs, nec
354104. draaibanken | Lathes
737303. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
34690104. Kookgerei, behalve porselein geëmailleerd | Cooking ware, except porcelain enamelled
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems

Werken bij Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

    Regio: BEKEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

Zoek naar antwoorden van Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor in sociale netwerken
Look for responds of Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor. Laat een reactie achter voor Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor. Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor. Leave a respond for Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor. Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor op de google maps. Adres en contacten Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor
Location of Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor on the google maps. Address and contacts of Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor: Schepers BVBA | Artidea Interieur | AB LOC SA | CNA Containers N.V. | La Bretagne sa

Other related companies as Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor: Schepers BVBA | Artidea Interieur | AB LOC SA | CNA Containers N.V. | La Bretagne sa

Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01104644775. Het bedrijf Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 187,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor, openstaande posities, locatie van Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor is a company, that was registered 1999 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor, company assigned to the tax number BE01104644775. The company Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor is located at the address: Luikersteenweg 187,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor were not found.
The main activity of Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor is not available. You also can look at reviews of Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor, open positions, location of Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor, employees, financial statistics.