BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES

Contactgegevens BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES

Regio (region): Ranst (Broechem), België

Adres (address): Gustaaf Peetersstraat 32A,2520, België

Telefoon (phone): 03 488 19 02 03 488 19 02

Fax (fax): 03 485 70 94 03 485 70 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES
Products information BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES

BTW identificatienummer (tax): BE08159790039
Ondernemingsnummer: 8815399169
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES
(Get full report from official database of BE for BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES
Addition kinds of activities for BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES

14590100. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
20539910. Gistgoed, zoet: bevroren | Yeast goods, sweet: frozen
37149907. Sanders, veiligheid van motorvoertuigen | Sanders, motor vehicle safety
38410206. Oogonderzoekende instrumenten en apparaten | Eye examining instruments and apparatus
72180206. Werkkleding levering | Work clothing supply
73360201. Filmstrip en dia-producent | Film strip and slide producer
89990902. Entomologische consultant | Entomological consultant
94410000. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs

Werken bij BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • STUDENT HORECA MEDEWERKER CASINO (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een casino zoeken wij gemotiveerde studenten met horeca ervaring om in het weekend te werken. Je werkt 's avonds van 18 tem +- 00u. Je staat in voor de bediening van klanten Je staat in voor het afruimen van tafels

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

Zoek naar antwoorden van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES in sociale netwerken
Look for responds of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Laat een reactie achter voor BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. Leave a respond for BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES. BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES op de google maps. Adres en contacten BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES
Location of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES on the google maps. Address and contacts of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: BUILDING CONCEPT SA | GARAGE SEGERS BVBA | Wormald NV | Val Benoit Motor SA | Mathias Ets

Other related companies as BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES: BUILDING CONCEPT SA | GARAGE SEGERS BVBA | Wormald NV | Val Benoit Motor SA | Mathias Ets

BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Ranst (Broechem), België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08159790039. Het bedrijf BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES bevindt zich op het adres: Gustaaf Peetersstraat 32A,2520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 170,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, openstaande posities, locatie van BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is a company, that was registered 2009 in Ranst (Broechem) region, Belgium. Full name of company is BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, company assigned to the tax number BE08159790039. The company BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is located at the address: Gustaaf Peetersstraat 32A,2520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 170,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES were not found.
The main activity of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES is not available. You also can look at reviews of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, open positions, location of BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, Ranst (Broechem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, Ranst (Broechem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES, employees, financial statistics.