J B BLIJWEERT NV

Contactgegevens J B BLIJWEERT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J B BLIJWEERT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

J B BLIJWEERT NV

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Stroobantsstraat 50,1140, België

Telefoon (phone): 02 247 53 11 02 247 53 11

Fax (fax): 02 247 53 98; 02 377 33 31 02 247 53 98; 02 377 33 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J B BLIJWEERT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J B BLIJWEERT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J B BLIJWEERT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J B BLIJWEERT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J B BLIJWEERT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J B BLIJWEERT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J B BLIJWEERT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J B BLIJWEERT NV
Products information J B BLIJWEERT NV

BTW identificatienummer (tax): BE01096130371
Ondernemingsnummer: 9620147705
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in J B BLIJWEERT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J B BLIJWEERT NV
(Get full report from official database of BE for J B BLIJWEERT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor J B BLIJWEERT NV
Addition kinds of activities for J B BLIJWEERT NV

3061. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
171103. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
594701. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
20529905. koekjes | Cookies
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
35599931. Steenwerkmachines | Stone working machinery
35890206. Mop wringers | Mop wringers
38250319. Potentiometrische instrumenten, behalve industriële procestype | Potentiometric instruments, except industrial process type
55719903. bromfietsen | Mopeds
79991505. Concessie operator | Concession operator

Werken bij J B BLIJWEERT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J B BLIJWEERT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J B BLIJWEERT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J B BLIJWEERT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Kelners m/v (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: HET KLAVERBLAD

    Type: Vaste Job

    Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

Zoek naar antwoorden van J B BLIJWEERT NV in sociale netwerken
Look for responds of J B BLIJWEERT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor J B BLIJWEERT NV. Laat een reactie achter voor J B BLIJWEERT NV. J B BLIJWEERT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J B BLIJWEERT NV. Leave a respond for J B BLIJWEERT NV. J B BLIJWEERT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J B BLIJWEERT NV op de google maps. Adres en contacten J B BLIJWEERT NV
Location of J B BLIJWEERT NV on the google maps. Address and contacts of J B BLIJWEERT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come J B BLIJWEERT NV J B BLIJWEERT NV: Kids Industry | ADG PROFILCONSTRUCT | Avis | Hyoga | johan de groef

Other related companies as J B BLIJWEERT NV: Kids Industry | ADG PROFILCONSTRUCT | Avis | Hyoga | johan de groef

J B BLIJWEERT NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is J B BLIJWEERT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096130371. Het bedrijf J B BLIJWEERT NV bevindt zich op het adres: Stroobantsstraat 50,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in J B BLIJWEERT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J B BLIJWEERT NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J B BLIJWEERT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J B BLIJWEERT NV, openstaande posities, locatie van J B BLIJWEERT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J B BLIJWEERT NV is a company, that was registered 2013 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is J B BLIJWEERT NV, company assigned to the tax number BE01096130371. The company J B BLIJWEERT NV is located at the address: Stroobantsstraat 50,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in J B BLIJWEERT NV were not found.
The main activity of J B BLIJWEERT NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of J B BLIJWEERT NV is not available. You also can look at reviews of J B BLIJWEERT NV, open positions, location of J B BLIJWEERT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J B BLIJWEERT NV, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J B BLIJWEERT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J B BLIJWEERT NV, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J B BLIJWEERT NV, employees, financial statistics.