Bonnet Electric SPRL

Contactgegevens Bonnet Electric SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bonnet Electric SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bonnet Electric SPRL

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Sint-Guidocorso 12,1070, België

Telefoon (phone): 02 520 41 69 02 520 41 69

Fax (fax): 02 527 01 84 02 527 01 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bonnet Electric SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bonnet Electric SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bonnet Electric SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bonnet Electric SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bonnet Electric SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bonnet Electric SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bonnet Electric SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bonnet Electric SPRL
Products information Bonnet Electric SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01022247314
Ondernemingsnummer: 3353271484
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bonnet Electric SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bonnet Electric SPRL
(Get full report from official database of BE for Bonnet Electric SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bonnet Electric SPRL
Addition kinds of activities for Bonnet Electric SPRL

284301. Oliën en vetten | Oils and greases
33399910. Magnesium raffinage (primaire) | Magnesium refining (primary)
33990105. Poeder, metaal | Powder, metal
36120315. Signalatransformatoren, elektrisch | Signaling transformers, electric
37140111. Brandstofpijpen, motorvoertuig | Fuel pipes, motor vehicle

Werken bij Bonnet Electric SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bonnet Electric SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bonnet Electric SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bonnet Electric SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef matraslijn (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je volgt de productie en de planning op. - Je controleert de grondstoffen volgens vooropgesteld schema. - Je controleert de werking van productie eenheden door middel van checklijsten. - Je stuurt operatoren aan en je kan hen motiveren. - Je helpt mee in de dagdagelijkse werking van de productielijn. - Je kan een correcte werkverdeling opstellen.

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Bonnet Electric SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bonnet Electric SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bonnet Electric SPRL. Laat een reactie achter voor Bonnet Electric SPRL. Bonnet Electric SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bonnet Electric SPRL. Leave a respond for Bonnet Electric SPRL. Bonnet Electric SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bonnet Electric SPRL op de google maps. Adres en contacten Bonnet Electric SPRL
Location of Bonnet Electric SPRL on the google maps. Address and contacts of Bonnet Electric SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bonnet Electric SPRL Bonnet Electric SPRL: Technichem SA | Gryson | BMS Wijndepot N.V. | De Decker Andre & Fils | Helioscreen a division of Hunter Douglas Belgium NV

Other related companies as Bonnet Electric SPRL: Technichem SA | Gryson | BMS Wijndepot N.V. | De Decker Andre & Fils | Helioscreen a division of Hunter Douglas Belgium NV

Bonnet Electric SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Bonnet Electric SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01022247314. Het bedrijf Bonnet Electric SPRL bevindt zich op het adres: Sint-Guidocorso 12,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 604,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bonnet Electric SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bonnet Electric SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bonnet Electric SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bonnet Electric SPRL, openstaande posities, locatie van Bonnet Electric SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bonnet Electric SPRL is a company, that was registered 1996 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Bonnet Electric SPRL, company assigned to the tax number BE01022247314. The company Bonnet Electric SPRL is located at the address: Sint-Guidocorso 12,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 604,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bonnet Electric SPRL were not found.
The main activity of Bonnet Electric SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bonnet Electric SPRL is not available. You also can look at reviews of Bonnet Electric SPRL, open positions, location of Bonnet Electric SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bonnet Electric SPRL, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bonnet Electric SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bonnet Electric SPRL, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bonnet Electric SPRL, employees, financial statistics.