C & C Electronics NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • C & C Electronics NV
Private companiesSocial Services • C & C Electronics NV

Contactgegevens C & C Electronics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C & C Electronics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C & C Electronics NV

Regio (region): Schilde, België

Adres (address): Kasteeldreef 125,2970, België

Telefoon (phone): 03 354 33 35 03 354 33 35

Fax (fax): 03 353 01 26 03 353 01 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C & C Electronics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C & C Electronics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C & C Electronics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C & C Electronics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C & C Electronics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C & C Electronics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C & C Electronics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C & C Electronics NV
Products information C & C Electronics NV

BTW identificatienummer (tax): BE02529296875
Ondernemingsnummer: 9666839599
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in C & C Electronics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C & C Electronics NV
(Get full report from official database of BE for C & C Electronics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C & C Electronics NV
Addition kinds of activities for C & C Electronics NV

322905. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
385101. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
519905. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
733500. Commerciële fotografie | Commercial photography
28420300. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
34239912. Hammers (handgereedschap) | Hammers (hand tools)
50789903. Koelaggregaten, motorvoertuigen | Refrigeration units, motor vehicles
78120201. Muziek video productie | Music video production

Werken bij C & C Electronics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C & C Electronics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C & C Electronics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C & C Electronics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Spalbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student planner kerstvakantie 2018 (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om te werken als planner bij onze klant te Houthalen. Als logistiek planner sta je in voor de opvolging van de planning (personeelsplanning) Je bent een vlot persoon en houdt ervan om veel telefonische contacten te hebben. Je werkt in dagdienst van maandag tem donderdag van 6u-14u en op vrijdag 6u-13u30. Je bent beschikbaar gedurende de hele kerstvakantie en eventueel ook herstvakantie

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van C & C Electronics NV in sociale netwerken
Look for responds of C & C Electronics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C & C Electronics NV. Laat een reactie achter voor C & C Electronics NV. C & C Electronics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C & C Electronics NV. Leave a respond for C & C Electronics NV. C & C Electronics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C & C Electronics NV op de google maps. Adres en contacten C & C Electronics NV
Location of C & C Electronics NV on the google maps. Address and contacts of C & C Electronics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C & C Electronics NV C & C Electronics NV: Machiels Gebr BVBA | Ralier SPRL | KOI-CENTER VRANKEN TONY | MW | Webasto Belgium S.A.

Other related companies as C & C Electronics NV: Machiels Gebr BVBA | Ralier SPRL | KOI-CENTER VRANKEN TONY | MW | Webasto Belgium S.A.

C & C Electronics NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Schilde, België. De volledige naam van het bedrijf is C & C Electronics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02529296875. Het bedrijf C & C Electronics NV bevindt zich op het adres: Kasteeldreef 125,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in C & C Electronics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C & C Electronics NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C & C Electronics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C & C Electronics NV, openstaande posities, locatie van C & C Electronics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C & C Electronics NV is a company, that was registered 2013 in Schilde region, Belgium. Full name of company is C & C Electronics NV, company assigned to the tax number BE02529296875. The company C & C Electronics NV is located at the address: Kasteeldreef 125,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in C & C Electronics NV were not found.
The main activity of C & C Electronics NV is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C & C Electronics NV is not available. You also can look at reviews of C & C Electronics NV, open positions, location of C & C Electronics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C & C Electronics NV, Schilde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C & C Electronics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C & C Electronics NV, Schilde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C & C Electronics NV, employees, financial statistics.