Bouwcenter Vanhulle NV

Contactgegevens Bouwcenter Vanhulle NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwcenter Vanhulle NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwcenter Vanhulle NV

Regio (region): Kruishoutem, België

Adres (address): Industriezone 32,9770, België

Telefoon (phone): Afdeling bouwmater: 09 388 96 23; Afdeling bouwmater: 09 388 62 20 Afdeling bouwmater: 09 388 96 23; Afdeling bouwmater: 09 388 62 20

Fax (fax): Afdeling bouwmater: 09 388 99 10; Afdeling dakbedekk: 09 383 07 18:faxnummer_END: :Mark:telefoonnummer:09 338 51 97:telefoonnummer_END: :Mark:faxnummer: Afdeling bouwmater: 09 388 99 10; Afdeling dakbedekk: 09 383 07 18:faxnummer_END: :Mark:telefoonnummer:09 338 51 97:telefoonnummer_END: :Mark:faxnummer:

E-Mail: Afdeling bouwmater: [email protected]; Afdeling dakbedekk: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwcenter Vanhulle NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwcenter Vanhulle NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwcenter Vanhulle NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwcenter Vanhulle NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwcenter Vanhulle NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwcenter Vanhulle NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwcenter Vanhulle NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwcenter Vanhulle NV
Products information Bouwcenter Vanhulle NV

BTW identificatienummer (tax): BE05911712646
Ondernemingsnummer: 5423645019
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bouwcenter Vanhulle NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwcenter Vanhulle NV
(Get full report from official database of BE for Bouwcenter Vanhulle NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwcenter Vanhulle NV
Addition kinds of activities for Bouwcenter Vanhulle NV

3716. Stacaravans | Motor homes
14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
23950203. Emblemen, geborduurd | Emblems, embroidered
33120901. Locomotief wielen, gerold | Locomotive wheels, rolled
34430404. Potten: gloeien, smelten of smelten | Pots: annealing, melting, or smelting
38260000. Analytische instrumenten | Analytical instruments
63710101. Pensioenfondsen | Pension funds
87439904. Verkoopbevordering | Sales promotion

Werken bij Bouwcenter Vanhulle NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwcenter Vanhulle NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwcenter Vanhulle NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwcenter Vanhulle NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lommel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van Bouwcenter Vanhulle NV in sociale netwerken
Look for responds of Bouwcenter Vanhulle NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwcenter Vanhulle NV. Laat een reactie achter voor Bouwcenter Vanhulle NV. Bouwcenter Vanhulle NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwcenter Vanhulle NV. Leave a respond for Bouwcenter Vanhulle NV. Bouwcenter Vanhulle NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwcenter Vanhulle NV op de google maps. Adres en contacten Bouwcenter Vanhulle NV
Location of Bouwcenter Vanhulle NV on the google maps. Address and contacts of Bouwcenter Vanhulle NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwcenter Vanhulle NV Bouwcenter Vanhulle NV: MFYC | Haki-Houthoofd | Dessain H. nv | Raphael MICHEL | elscolab nv

Other related companies as Bouwcenter Vanhulle NV: MFYC | Haki-Houthoofd | Dessain H. nv | Raphael MICHEL | elscolab nv

Bouwcenter Vanhulle NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Kruishoutem, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwcenter Vanhulle NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05911712646. Het bedrijf Bouwcenter Vanhulle NV bevindt zich op het adres: Industriezone 32,9770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 730,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bouwcenter Vanhulle NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwcenter Vanhulle NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwcenter Vanhulle NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwcenter Vanhulle NV, openstaande posities, locatie van Bouwcenter Vanhulle NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie Afdeling bouwmater: [email protected]; Afdeling dakbedekk: [email protected]

Bouwcenter Vanhulle NV is a company, that was registered 1997 in Kruishoutem region, Belgium. Full name of company is Bouwcenter Vanhulle NV, company assigned to the tax number BE05911712646. The company Bouwcenter Vanhulle NV is located at the address: Industriezone 32,9770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 730,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bouwcenter Vanhulle NV were not found.
The main activity of Bouwcenter Vanhulle NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwcenter Vanhulle NV is not available. You also can look at reviews of Bouwcenter Vanhulle NV, open positions, location of Bouwcenter Vanhulle NV on the map. For more information, write us to email Afdeling bouwmater: [email protected]; Afdeling dakbedekk: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwcenter Vanhulle NV, Kruishoutem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwcenter Vanhulle NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwcenter Vanhulle NV, Kruishoutem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwcenter Vanhulle NV, employees, financial statistics.