GHEYSEN RAF NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • GHEYSEN RAF NV
Private companiesLegal Services • GHEYSEN RAF NV

Contactgegevens GHEYSEN RAF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHEYSEN RAF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHEYSEN RAF NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Trienhoekstraat 1,8870, België

Telefoon (phone): 051 30 56 56 051 30 56 56

Fax (fax): 051 31 31 44 051 31 31 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHEYSEN RAF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHEYSEN RAF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHEYSEN RAF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHEYSEN RAF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHEYSEN RAF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHEYSEN RAF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHEYSEN RAF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHEYSEN RAF NV
Products information GHEYSEN RAF NV

BTW identificatienummer (tax): BE08409179687
Ondernemingsnummer: 7285003662
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GHEYSEN RAF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHEYSEN RAF NV
(Get full report from official database of BE for GHEYSEN RAF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHEYSEN RAF NV
Addition kinds of activities for GHEYSEN RAF NV

379901. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
802100. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
22610208. Suiwerende katoenen breedgeweven goederen | Sueding cotton broadwoven goods
35370215. Straddle carriers, mobile | Straddle carriers, mobile
37140302. Frames, motorvoertuig | Frames, motor vehicle
37289909. R en d door fabrikanten, vliegtuigonderdelen en hulpapparatuur | R and d by manuf., aircraft parts and auxiliary equipment
38250318. Oscillografen en oscilloscopen | Oscillographs and oscilloscopes

Werken bij GHEYSEN RAF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHEYSEN RAF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHEYSEN RAF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHEYSEN RAF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Studentenjob

    Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van GHEYSEN RAF NV in sociale netwerken
Look for responds of GHEYSEN RAF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHEYSEN RAF NV. Laat een reactie achter voor GHEYSEN RAF NV. GHEYSEN RAF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHEYSEN RAF NV. Leave a respond for GHEYSEN RAF NV. GHEYSEN RAF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHEYSEN RAF NV op de google maps. Adres en contacten GHEYSEN RAF NV
Location of GHEYSEN RAF NV on the google maps. Address and contacts of GHEYSEN RAF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GHEYSEN RAF NV GHEYSEN RAF NV: ZEEFDRUK GERJO CVBA | WENS RENAAT | Mondiale NV | Esprit de Timshel BVBA | TDR

Other related companies as GHEYSEN RAF NV: ZEEFDRUK GERJO CVBA | WENS RENAAT | Mondiale NV | Esprit de Timshel BVBA | TDR

GHEYSEN RAF NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is GHEYSEN RAF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08409179687. Het bedrijf GHEYSEN RAF NV bevindt zich op het adres: Trienhoekstraat 1,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GHEYSEN RAF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GHEYSEN RAF NV is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHEYSEN RAF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHEYSEN RAF NV, openstaande posities, locatie van GHEYSEN RAF NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GHEYSEN RAF NV is a company, that was registered 2014 in Izegem region, Belgium. Full name of company is GHEYSEN RAF NV, company assigned to the tax number BE08409179687. The company GHEYSEN RAF NV is located at the address: Trienhoekstraat 1,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GHEYSEN RAF NV were not found.
The main activity of GHEYSEN RAF NV is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GHEYSEN RAF NV is not available. You also can look at reviews of GHEYSEN RAF NV, open positions, location of GHEYSEN RAF NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHEYSEN RAF NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHEYSEN RAF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHEYSEN RAF NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHEYSEN RAF NV, employees, financial statistics.